Van olyan aki alig látja a szüleit, mert pl. Külföldön él? Féltek attól h meghalnak, úgy hogy alig találkoztok?
Sajnos otthon nem lehet megélni. Legalábbis nem sok ember tud jól élni..
Rákényszerülnek a fiatalok h kimenjenek kulfoldre.
Ami azzal jár legalábbis nálam, h egy évben 3szor láthatom a családom.
Sajnos apum most halt meg és fáj h részben emiatt a munka miatt keveset tudtunk együtt lenni.
Persze szerettuk egymást nagyon, de ha hazamentem, nagyon fáradt voltam. Kulfoldon is ahol elek, csak eszek alszok dolgozok. Épphogy élek. Hulyen hangzik tudom, de faradt vagyok, es sajna zavar h apumnak nem tudtam elég szeretetet adni.
Ez lenne az élet? Hajszoljuk a pénzt aztán a családot elveszítjük?
Csak kiváncsi vagyok van-e más is ilyen szituban?
Nehogy aztán megbánjátok ti is,mikor késő lesz... :(
Szia! Az nem megoldás, hogy anyudat kividd magadhoz?
Nálunk elöszöer én indultam útnak, aztán már kinnt vannak a szeretteim is.
De igen, mielött ez a helyzet elöállt, folyamatosan a fejemben volt, hogy nem akarok kevés idöt tölteni velük, visszaköltözni nem tudtam és nem is akartam, szóval kerestem a megoldást, és kiköltöztettem öket.
Kedves 15 os. Igen irigyelhetsz,de csak apám volt csladcentrikus, anyum nem az.
Apu még kijott volna velunk kulfoldre, de nem akartam, mert feltettem a migransoktol. Mindig mondta h ki szeretne ha én nem, meg h ő szeret a legjobban. És most jovok rá h milyen igaza volt.
Nem figyeltem elegge a jeleket, h mennyire kell neki a torodes. Sajnalom h nem szeretgettem elegge amig elt. Nagy szuksege lett volna rá. Mostmar keső...
Az természetes, hogy ha meghal egy hozzátartozó, akkor az ember ostorozza magát, hogy miért nem töltött el hosszabb időt vele, amíg élt. Abba gondolj viszont bele, hogy ha közelebb laksz, az nem feltétlen jelenti azt, hogy több minőségi időt töltesz együtt a szüleiddel. A saját tapasztalatom alapján, amikor egy országban, sőt városban laktunk, akkor bár hetente találkoztunk, a közös időtöltés kb kimerült egy vasárnapi ebédben. Amióta viszont külföldön lakom, és úgymond "alkalom" a találkozás, amikor vagy ők látogatnak engem, vagy én őket pár napra, és ilyenkor előre el van tervezve egy csomó program, és gyakorlatilag bár kevesebbszer találkozunk, de akkor sokkal minőségibb az együtt töltött idő.
Ettől teljesen független az, hogy te csak eszel, alszol és dolgozol. Ez belföldön és külföldön is rossz így, és neked kell változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!