Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan aki alig látja a...

Van olyan aki alig látja a szüleit, mert pl. Külföldön él? Féltek attól h meghalnak, úgy hogy alig találkoztok?

Figyelt kérdés

Sajnos otthon nem lehet megélni. Legalábbis nem sok ember tud jól élni..

Rákényszerülnek a fiatalok h kimenjenek kulfoldre.

Ami azzal jár legalábbis nálam, h egy évben 3szor láthatom a családom.

Sajnos apum most halt meg és fáj h részben emiatt a munka miatt keveset tudtunk együtt lenni.

Persze szerettuk egymást nagyon, de ha hazamentem, nagyon fáradt voltam. Kulfoldon is ahol elek, csak eszek alszok dolgozok. Épphogy élek. Hulyen hangzik tudom, de faradt vagyok, es sajna zavar h apumnak nem tudtam elég szeretetet adni.

Ez lenne az élet? Hajszoljuk a pénzt aztán a családot elveszítjük?

Csak kiváncsi vagyok van-e más is ilyen szituban?

Nehogy aztán megbánjátok ti is,mikor késő lesz... :(

2020. febr. 20. 23:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
13%
Maradj ott ahol vagy ha látni szeretnéd anyukádat ára ott van Skype beszélhetek azon videó cheten keresztül,de neked is csak egy életed van ha családot akarsz sajátot,és gyereket akkor azt most kell megalapozni pénzt , Magyarországon nem keresnél annyit hogy legyen pénzed a nyugodtabb élethez .és lehet hogy nagyon haragudnék rád ha csak miattam jönnél haza hogy ne legyek egyedül.
2020. febr. 21. 06:31
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Az nem megoldás, hogy anyudat kividd magadhoz?

Nálunk elöszöer én indultam útnak, aztán már kinnt vannak a szeretteim is.

De igen, mielött ez a helyzet elöállt, folyamatosan a fejemben volt, hogy nem akarok kevés idöt tölteni velük, visszaköltözni nem tudtam és nem is akartam, szóval kerestem a megoldást, és kiköltöztettem öket.

2020. febr. 21. 06:33
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
Két évente megyek haza. Igen, nyilván nem él anyam örökké és igen, nagy eséllyel úgy hal meg, hogy én nem vagyok a közelben. De van saját eletem és bizoyn az a legfontosabb a számomra. Nem mellesleg nem a pénz hajszolása miatt, hanem a családom miatt. Az élet rendje, hogy az emberek meghalnak, es igen, a szülők mennek el a gyerekek előtt. Nincs és nem is lesz semmi megbánni valóm azért, mert a saját életemet akarom élni.
2020. febr. 21. 07:32
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
Még egy megjegyzés: persze fontosak a szülők, de még fontosabb a gyerekem, hiszen ő a jövő. És úgy látom, hogy neki itt, külföldiában sokkal jobb lehetőségei vannak egy boldog gyerekkorra és sokkal több útravalót tud összeszedni az életre.
2020. febr. 21. 09:22
 15/26 Metionin ***** válasza:
62%
Én nem költöztem külföldre, mégis évente 3x látom a szüleimet. Nálunk ez normális, sosem volt szoros kapcsolat a családban. Ha valaki felnő, lelép alehető legmesszebbre és évente párszor találkozik a szüleivel. Kicsit irigyellek, ha neked ennyire hiányoznak, akkor biztos jó családod van.
2020. febr. 21. 18:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Te választasz. Haza mész melléjük. Vagy keresel annyit amiből tudsz kaját is venni.
2020. febr. 21. 19:51
 17/26 A kérdező kommentje:

Kedves 15 os. Igen irigyelhetsz,de csak apám volt csladcentrikus, anyum nem az.

Apu még kijott volna velunk kulfoldre, de nem akartam, mert feltettem a migransoktol. Mindig mondta h ki szeretne ha én nem, meg h ő szeret a legjobban. És most jovok rá h milyen igaza volt.

Nem figyeltem elegge a jeleket, h mennyire kell neki a torodes. Sajnalom h nem szeretgettem elegge amig elt. Nagy szuksege lett volna rá. Mostmar keső...

2020. febr. 22. 03:14
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
Féltettem a migránsoktól...remek :D
2020. febr. 22. 09:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes, hogy ha meghal egy hozzátartozó, akkor az ember ostorozza magát, hogy miért nem töltött el hosszabb időt vele, amíg élt. Abba gondolj viszont bele, hogy ha közelebb laksz, az nem feltétlen jelenti azt, hogy több minőségi időt töltesz együtt a szüleiddel. A saját tapasztalatom alapján, amikor egy országban, sőt városban laktunk, akkor bár hetente találkoztunk, a közös időtöltés kb kimerült egy vasárnapi ebédben. Amióta viszont külföldön lakom, és úgymond "alkalom" a találkozás, amikor vagy ők látogatnak engem, vagy én őket pár napra, és ilyenkor előre el van tervezve egy csomó program, és gyakorlatilag bár kevesebbszer találkozunk, de akkor sokkal minőségibb az együtt töltött idő.

Ettől teljesen független az, hogy te csak eszel, alszol és dolgozol. Ez belföldön és külföldön is rossz így, és neked kell változtatni rajta.

2020. febr. 22. 15:35
 20/26 anonim ***** válasza:
85%
Na jó ez a "féltettem a migránsoktól" félmondat kicsit lerombolta a képemet rólad. Szerintem menj haza, minek szenvedsz külföldön. Úgy hallom Magyarországon szárnyal a gazdaság.
2020. febr. 22. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!