Szülés utáni depressziótól lehet, hogy a feleségem nem akarja látni a régi párommal közös gyereket?
Figyelt kérdés
Mióta megszületett a közös pici a feleségem kijelentette, hogy nem akarja a házunkban vagy a gyerekünk közelében látni “az exem gyerekét”. Egyszerűen hajthatatlan, ha csak a gyerek nevét említem elsírja magát, hogy nem a családunk nekem az első, ha azt mondom elviszem máshova a gyereket akkor azért akad ki, hogy magukra hagyom őket. A lányom már rendesen depressziós, hogy nem megyek érte, már biztos nem szeretem mert megszületett az új gyerekem, lassan szóba se áll velem. Mi lesz ebből?2020. febr. 20. 22:54
11/17 anonim válasza:
A hetes meg a tízes jókat ír!
12/17 anonim válasza:
Nem kell olyannal osszejonni akinek mar van gyereke ha nem tudja kezelni. O lesz a 2. exnej
13/17 anonim válasza:
Próbáljatok kompromisszumot kötni. Pl eleinte hármasban lennétek, majd fokozatosan bevonni a lányodat.
14/17 anonim válasza:
Az új feleséged fogcsikorgatva elviselte a lányodat, egészen addig a pontig, míg nem lett közös gyereketek.
Utálta ő eddig is a lányodat, de innentől megerősítve érzi a státuszát, most már nem kell színházat játszania, ő diktál, rendesen kimutatva a foga fehérjét!
MOST kell a sarkadra állni, mert ez csak egyre rosszabb lesz!
Első lépésben az exszel beszélj!
Mondd meg neki, hogyha valótlan hülyeségekkel tömi a gyerek fejét, a gyámhatósághoz fordulsz és elveteted tőle.
Másodiknak az új asszonyt kell helyretenned, mert ez nem játék! A kislányodnak joga van mindkét szülőjéhez és nem ő tehet róla, hogy életre hívtátok!
15/17 anonim válasza:
Szerencsétlen kicsi lány!
Két ostoba, féltékeny nő hatalmi játszmáinak a vétlen áldozata, egy pipogya, gyáva "apával" megspékelve!
16/17 anonim válasza:
Remélem sok tini olvassa ezt a kérdést,aztán nem szül később felelőtlenül mindenféle gyerekes mamlasz pasinak még egy gyereket.
17/17 anonim válasza:
Az exed meg a nejed is önző rosszindulatú dög, persze a kérdés az, hogy mi történt, mert lehet,hogy csak az egyik az. Ha tényleg uszítja a gyereket az exed a testvére ellen, akkor azért, bár kérdés, hogy új asszonyka hogy lett asszonyka. Pl. ha ő cseszte szét a kapcsolatot, akkor jogos hogy az ex utàlja. (Tudom, tudom, a megcsalás 2 emberen múlik, de egy normális nő nem kezd ki olyan pasival akinek van barátnője, felesége és gyereke. Ez csak a l.tyók szokàsa). Az új nőt meg mindig idegesítette a gyereked valószínűleg, most h szült ezt próbálja meg felhasználni arra, hogy megszabaduljon az exedtől és a gyerekétől. Ki a hibás a történtekért,az attól függ mi történt, de a gyerekeid a gyerekeid. Nem hanyagolhatod el a nagyobbat, főleg ha ennyire fontos vagy számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!