Anyukák, szoktatok néha arra gondolni, hogy a gyereketek a legfontosabb nektek,20 évig róla szól az életetek, aztán egyszer csak lelépnek, lehet h "vissza sem néznek", más országba költöznek stb?
Pedig nektek az életetek jelentős részében ő volt a legfontosabb.
Főleg fiús anyukák véleménye érdekelne, mert ugye a fiúknak normálisan szerintem még jobban le kell válniuk az anyjukról, mint a lányoknak.
Köszönöm szépen, ha megosztjátok az érzéseiteket ezzel kapcsolatban!!!!
Kioktató, lekezelő válaszokat nem kérek, köszi!!!!
MINDEN ANYA, aki szerint neki a gyereke a LEGFONTOSABB, beteg!
Egyetlen embernek sem lenne szabad mást helyezni az élete központjába, mint saját magát.
Ebbe beletartozik a gyerekvállalás (mármint annak, aki SZERETNE gyereket), és beletartozik az is, méghozzá FOKOZOTT MÉRTÉKBEN, hogy a gyereket KEZDETTÖL FOGVA önállóságra neveli és nem MAGÁNAK AKARJA MEGTARTANI!
Négy, már felnött gyerekem van, két fiú és két lány, mindegyik a saját életét éli, meg én is a magamét.
Mindegyikünk ételébe beletartozik a család többi tajgja, de az még véletlen sem, hogy bárki is rátelepedik a másikra.
Azt mindenki tudja, hogy szükség esetén számíthat a többiekre, de nem ez tölti ki az életét senkinek.
Nekem NEM AZ az életcélom, hogy a gyerekeim velem maradjanak, NEM AZ, hogy unokáim legyenek (ez ugyanis KIZÁRÓLAG a gyerekeim döntése, hogy akarnak-e, mikor és hány gyekeret).
Én kezdettöl fogva építettem a saját életemet is, megfelelö képzéssel, munkával, hobbikkal, baráti társasággal, így nem függök semmi módon a gyereimtöl és öket sem tartom függésben.
Utolsó: köszönöm a válaszod és gratulálok a fiúkhoz!
Jó volt megismerni a Te érzéseidet is!!!
Nekem anyám nem akarta a leválást. Ő azon ügyködött hogy vele maradjak és eltartsam. Vegyek neki házat, és majd ő otthon marad. "Nem azért szültelek meg hogy utána itt hagyj".
Nehezen de megszabadultam tőle
Én már várom, hogy egyedül maradjunk a férjemmel.
Még 12, 17 évesek a fiaim, de bizony kimerítő a gyereknevelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!