Ti engednétek a gyereketek párjának a tegezést? Ha igen mennyi idő után?
Figyelt kérdés
Nálunk általában már első találkozásnál apám kijelenti mindenkinek (59) hogy tegezze nyugodtan. Egyik barátnőmnél viszont az anyja (45) mai napig nem engedi senkinek a tegezést, az egyik lánya barátjának sem akivel már 5 éve együtt van.2019. dec. 26. 07:56
1/31 anonim válasza:
Elso naptol fogva.
Anyukanak valami nagy baj van a fejeben, ha a tegezes zavarja.
2/31 anonim válasza:
Mi igen. Kértük is őket
Viszont, attól, hogy nem engedi, valaki a tegezést, nem biztos, hogy rosszabb másnál
3/31 anonim válasza:
Ez lehet elvi kérdés is (mint amit a példában említettél), nekem szimpátia kérdése is lenne, meg azé is, hogy a gyerekemen mennyire érzem, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot. Hogy mennyi idő után, azt nem tudom megmondani: a helyzet adná magát, mikor ajánlom fel a tegeződést.
4/31 anonim válasza:
Ha egy 45 éves fiatal nő magáztatja magát, ott nagy bajok vannak fejben!
Én 47 vagyok lassan, de még a 8 évesek is tegeznek.
nem vagyok vénember!
5/31 anonim válasza:
Apósom 2 év után engedett, anyósomnak fél év utan vált nehézkessé a társalgás magázva, akkor mondta, hogy hagyjuk el. Apósom elvei szerint az rokon, aki házastárs, így addig ne is tegezzem. Én nem éreztem úgy, h9gy ettől kevésbé
6/31 anonim válasza:
Szüleim (58-59) is megkérték annak idején páromat, hogy nyugodtan tegezze őket.
Én párom apukáját (67) és annak élettársát (69) viszont nekem magáznom kell még most is. Párommal lassan 7 éve együtt vagyunk.
7/31 anonim válasza:
Ez egy személyes döntés, ne, függ se kortól, se attól, hogy , mennyi ideje vannak egyutt, csupán a személyiségtől. Mindegy, hogy ki hogy csinálja, magánügy
8/31 anonim válasza:
Én engedem az elejétől fogva. De nincs jelentősége. Tegezve/magázva is lehet valaki kedves és bunkó is. Nem ezen múlik.
9/31 anonim válasza:
1-es és 4-es válaszoló szerint baj van a fejekben. Látjátok ez az a példa amikor a válaszolók értékelése szerint a TI fejetekben vannak a bajok!!!
10/31 anonim válasza:
nem ezen műlik a tisztelet pedig. CSaládban szerintem alap a tegezés.
magázva is el lehet küldeni valakit a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!