Ti engednétek a gyereketek párjának a tegezést? Ha igen mennyi idő után?
18 éve vagyunk házasok. Anyósomékkal csendőrpertu van. Anyám kezdetektől apám két év után tegeződött össze a nejemmel.
Engem nem zavar az anyósék viselkedése. Évente pár alkalommal megy az udvariassági beszélgetés és ennyi.
43F
22!
A csendorpertu a te hiubad. Ha letegeznek, vissza kell tegezni. Ha nem tetszik neki, akkor kozlod, hogy oké, akkor o is mázazzon téged.
Barátom anyja elő talinal mondta, hogy tegeződjünk. Anyámék is ilyenek, mar előre mondtam páromnak tegezze őket nyugodtan.
Van olyan barátnőm, aki a saját szüleit magázza.
Amikor hazahoztam bemutatni a barátom, a találkozó végén mondták neki a szüleim hogy tegeződjenek. A barátom 18, én 17, a szüleim 41-2.
Szóval mondhatni szinte azonnal engedték neki, de szerintem ez így jó.
Igen engedem és rögtön.
Szeretném ha a gyerekem párja jól érezné magát köztünk és nem akarom, hogy feszengjen.
Ez teljesen független attól, hogy az én szüleimet tegezi e bárki vagy én kit tegezek.
Ez az én döntésem.
Nem értem a magázás értelmét. Én senkit sem magázok, és ha engem véletlen magáznak, megkérem, hogy ne tegye ha egy mód van rá, tudom, hogy nem az, de olyan érzés, mintha nem tekintene egyenlő félnek, lenézne, nem adna esélyt, hogy megfelelő kapcsolatba kerüljünk, akkor meg egyáltalán miért beszél hozzám. Szóval megkérem őket, hogy úgy beszéljenek hozzám, ahogy kényelmes.
Olyannal még nem találkoztam, aki mindenkit magázik, így engem se magázzon. Számomra nagyon taszító, és primitív jelenség.
Gyerek eddig még nem hozott össze egy olyannal se, aki magázott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!