Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha depressziós...

Mit csináljak, ha depressziós vagyok és a szüleimet nem érdeklik?

Figyelt kérdés
Valószínüleg depressziós vagyok. Nincs egy barátom sem. Hazamegyek tanulok, aztán az egész este egyedük vagyok a szobámban és sírok, zenéthallgatok. Egyfolytában fáradt vagyok. A teljesítményeim romlanak. Sok a stressz rajtam. Kb. egyfolytában rosszul érzem magam. Mostanában erősen gondolkodok magam megszúrásán. L/11. Fura mi? Lesz*r mindenki, még a szüleim is. Én már nem bírom tovább ezt. Meghalni nem szeretnék viszont. Többször felhoztam a szüleimnek, de azt mondták, hogy neked boldognak kéne lenni. Mindened megvan. Maradjál már. Folyton veszekednek. Hülyének tartanak. Egyáltalán nem figyelnek rám. Fogytam 5 kg-t. Ki nem sz*rja le. Miattuk nem mehetek pszihológushoz. Egyszerüen elegem van az életemből. Mit tegyek?

2020. febr. 19. 18:34
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
100%
Szia! Én is ilyen voltam csak annyi különbséggel hogy engem az iskolában terrorizáltak. Emiatt volt hogy iskola mellé mentem haza lógtam sírva...Én nem mondtam el a szüleimnek de amikor felső tagozatba jártam ott már minden kijött belőlem. Másik iskolába nem mentem hanem eltűrtem az egész basztatást, amik nagy sebeket ejtettek a lelkemben. Az egész életemre kifog hatni ez az iskolai terror. Én ott szúrtam el, hogy már elsőre nem szóltam a szüleimnek róla de akkor meg még jobban csinálták volna. Aztán jött a középsuli ott is rengetegen b*sztattak azért mert visszahúzódó gyerek voltam mindig. De soha nem ejtettem magamon egy vágást sem emiatt, csak elhíztam...Én azt mondom nem éri meg. Nem tudhatod hogy az életed egész végig egy romhalmaz lesz. Ha majd jóra fordul minden (ez attól függ, hogy teszel ellene), akkor ott lesznek a hegek rajtad, amik emlékeztetni fognak, hogy mi történt veled a múltban. Szerintem nem ér ennyit. Mindig előre kell nézni és sose hátra. Ami volt elmúlt. Nem élhetünk a múltban mert akkor nem lesz jövőnk. Sok sikert kívánok neked és próbálj meg beszélni a szüleiddel vagy ha velük nem akkor a suliban szólj egy tanárnak vagy az iskola pszichológusnak, hogy beszéljenek a szüleiddel ugyanis ez ki fog hatni a jövődre. Nem jó irány, most kell változtatni.
2020. febr. 27. 19:32
 32/35 anonim válasza:
Én úgy segítettem magamon ilyen helyzetben mikor fiatal voltam , hogy elkeztem pszichológiai könyveket s ezzelfoglalkozo dolgokat olvasni segít hidd el amikor a magad problémáját le tudod vezetni, hogy miért és hogy kerültél mély pontra akkor ha még van a hiba onnan megint fel tudod építeni magad... Kitartast
2020. febr. 28. 06:24
 33/35 anonim válasza:
Bocsi a kész-kusza írásért
2020. febr. 28. 06:26
 34/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nagyon sok dolog történt. Apukám észrevette, hogy mostanában lehangolt vagyok, jobban mint ahogy szoktam, és olyan szavakat mondott, amit még soha senki nem (jó értelemben). Anyukámnak is elmondtam, bár ő nem örült. Kiderült, hogy apukám és az ő anyukája depressziósak voltak, ezért az enyém lehet a generációnk miatt is. Anyumnak már ez elött elmondtam, de a vagdosást nem. Egyszerűen nem vette komolyan. Jövő héten megyek pszihológushoz. Nem nagyon szeretnék, de hátha. A matek tanár nem "rúgott" ki a tagozatról, mert rossz jegyeim lettek és azt mondta, hogy segíteni fog és nagyon meghatódtam. Thats all
2020. febr. 28. 18:58
 35/35 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon jól teszed, ha megadod az esélyt a pszichológusnak, hogy segíthessen! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
2020. febr. 28. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!