Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha depressziós...

Mit csináljak, ha depressziós vagyok és a szüleimet nem érdeklik?

Figyelt kérdés
Valószínüleg depressziós vagyok. Nincs egy barátom sem. Hazamegyek tanulok, aztán az egész este egyedük vagyok a szobámban és sírok, zenéthallgatok. Egyfolytában fáradt vagyok. A teljesítményeim romlanak. Sok a stressz rajtam. Kb. egyfolytában rosszul érzem magam. Mostanában erősen gondolkodok magam megszúrásán. L/11. Fura mi? Lesz*r mindenki, még a szüleim is. Én már nem bírom tovább ezt. Meghalni nem szeretnék viszont. Többször felhoztam a szüleimnek, de azt mondták, hogy neked boldognak kéne lenni. Mindened megvan. Maradjál már. Folyton veszekednek. Hülyének tartanak. Egyáltalán nem figyelnek rám. Fogytam 5 kg-t. Ki nem sz*rja le. Miattuk nem mehetek pszihológushoz. Egyszerüen elegem van az életemből. Mit tegyek?

2020. febr. 19. 18:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Iskola pszichológus?
2020. febr. 19. 19:24
 12/35 anonim ***** válasza:
21%
Egy 11 éves hüle gyerek nem fogja azt írni itt, hogy 'valószínüleg depressziós vagyok,lapozzunk innen.
2020. febr. 19. 19:31
 13/35 anonim ***** válasza:
27%
Le lett pontozva az utolsó, de igaza van. Egy tizenegy éves nem így ír, nem így fogalmaz. Kamu, napi "gonoszak a szüleim" kérdés.
2020. febr. 19. 20:02
 14/35 anonim ***** válasza:
67%
Ti csak ennyire buta gyerekeket ismertek??
2020. febr. 19. 20:13
 15/35 anonim ***** válasza:
99%
Az írásod alapján legalább középiskolásnak gondoltalak. És kicsit magamra ismertem, amikor kb 17 éves voltam. 11 évesen nekem sem volt könnyű (új osztálytársak, akik nem fogadtak be, kiközösítettek, csúfoltak), gyűlöltem iskolába járni, romlott a tanulmányom. De nem voltam depressziós, azt sem tudtam, mi az, az öngyilkosság meg aztán főleg eszembe sem jutott. Szóval ha valóban 11 éves vagy, és ilyen gondolataid vannak, az régen rossz. Először mindenképpen a szüleiddel kellene erről beszélni, bármilyen nehéz is, de ha nem megy, akkor vki közeli rokonnal (pl. nagyszülő, nagynéni).
2020. febr. 19. 20:22
 16/35 anonim ***** válasza:
26%
Nyilván elírta az életkorát. Tizenvalahány éves lehet, de az is lehet, hogy 21. Ezért is írtam, hogy forduljon pszichológushoz. Ne tegye ezt attól függővé, hogy a szüleinek milyen a hozzáállásuk. Egyedül is mehet, nem olyan kicsi már.
2020. febr. 19. 20:26
 17/35 anonim ***** válasza:
8%
Idősebbről már én is el tudnám képzelni ezt a világfájdalmas , magát sajnáltató siránkozást...
2020. febr. 19. 21:32
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

Off

Nem 11. osztályos?

On

Azèrt kèrdwzem mert nyilván más tanácsot ad az ember egy 11 ès egy 17 èvesnek.

2020. febr. 20. 06:49
 19/35 anonim ***** válasza:
80%
Én is arra gondoltam hogy 11. osztályos, mert pontot tett a 11 után. Mellesleg egy valódi 11 évesen nagyon is sok stressz van,és attól még, hogy nagyjából minden gyerek így él, ez nem normális és nem jó. Ez igaz a 17-18 évesekre is. De mi a baj forrása kérdező? A szüleid állandó veszekedése? Kiközösítettek az osztályban? Vagy valami más?
2020. febr. 20. 08:29
 20/35 anonim ***** válasza:
4%
"Mellesleg egy valódi 11 évesen nagyon is sok stressz van" Hülyeség.
2020. febr. 20. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!