Engednéd, hogy az otthon lakó munkanélküli fiad boltba járogasson napi szinten a pénzedből? Mennyit zsebpénzt adnál neki?
A kérdezö a gyerek 18 éves kora elött kezdte ezeket a kérdéseket, a fia érettségizett, azóta nem dolgozik, csak bulizik meg eltarttatja magát, a kérdezö fizeti neki ezt az életmódot, és idönként megkérdezi, hogy ez rendben van-e mások szerint.
Javaslatokat kap, de nem fogadja meg, hanem egy idö után új kérdést ír ki.
Akkor olyan munkát kell találni neki, ahol ezt figyelembe veszik! Nem nehéz, van egy jó pár! Egyébként ez részben a te hibád, ha nem teszel ellene akkor így jártál, varázsütésre meg nem fog megváltozni.
Legyél már határozott vele szemben!
Ezt nem az anya tette fel, hanem maga a fiú.
Testvérem idősebb, elvileg van melója, de pénzelik és nem csinál sok mindent otthon. Ja mert a szülői házban lakik.
Ha néha felporszívózik a szüleim hónapokig mesélik nekem meg rokonoknak, büszkén.
Ja ők is attól félnek, hogy szegény depressziós.
Közben vígan veri el a pénzt és teljes kényelemben, kiszolgálva él.
Amikor én elmentem pszichológushoz, majd pszichiáterhez egy problémámmal és ott elmondták, hogy bizony bajom van, azt nem hitték el...
Ha otthon laksz legalább segítsél a háztartási teendőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!