Szülők! Ti engednétek ezt az otthon lakó munkanélküli gyereketeknek?
Be se ment a pótvizsgára inkább elment csavarogni pedig a tanár hívta azóta otthon van ha van munka megy de ritkám... jó ez most mindegy is
Na arról van szó hogy pl egy forintot sem fizet sőt elvárja az apjától aki két állásba van hogy pl még munka után hozzon pizzát vagy mekis kaját..
Nem tudom ő hogy gondolkodik de furán
Otthon henyél játszik junius óta
Azt mondja hogy azon gondolkozik hogy hogyan gazdagodjon meg
Mi lesz ennek a vége?
Szerintem én is azt tenném amit az első mond.
A fiad várja a sültgalambot hogy majd a henyélésből meggazdagszik,na ilyen sosem lesz.
Én is kiadnám az utját,ti vagytok a szülők parancsoljatok rá hogy menjen dolgozni vagy akkor tanulni legalább.
Néhány dolgot nem fizetnék neki pl:telefon,ruha stb. Majd csak rájön,de mindenképp legyetek határozottak és komolyak. Nehogy már a nyul vigye a puskát.
Azért teszi meg, mert megteheti.
Én természetesen nem engedném meg neki.
Jujj egyből megjöttek a mamahotelesek. Én is otthon ülök képzeljetek el, mert most végeztem sulit, es talan szeretnék nem egyből gyarba menni, hanem várni hatha kapok szakmabeli munkat. De végülis tök okes ha a szülő kidobja a munkanélküli gyerekét. En is élvezném az utcát. Es nem, nem szándékozok 30 éves koromig itthon ulni.
Milyen alkalmi munkákat vállal? Miert hagyja ott őket? Mióta van otthon? Apuka miert nem szervezi be egyik munkahelyere? Ezekre a kérdésekre jo lenne választ kapni a rögtön ítélő bíróság előtt.
"mert most végeztem sulit, es talan szeretnék nem egyből gyarba menni, hanem várni hatha kapok szakmabeli munkat"
Hátha!
Ja-ja!
Mert a gyárban, munka közben nem telik az idő, az ekkor elküldött önéletrajzaidat el sem olvassák, meg egyáltalán pályázni sem lehet, ha mellette dolgozol.
Egy biztos!
"várni hatha kapok szakmabeli munkat"-ból nem lesz kaja a hűtőben és a számlákat sem lehet ebből kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!