Csaladommal kikoltoztunk kulfoldre mar lassan 2 eve es ezelott 9 honappal egy olyan kapcsolatba masztam bele amibe nem kellett volna. Mi a velemenyetek?
Nincs erre általános recept.
Ha rendezettebb családból származol, szüleid egyetemi tanulmányaid finanszíroznák, akkor nagyon nagy zsákutca ez az életmód.
Ha viszont családodra nem számíthatsz, a reális "karrier" számodra az, hogy külföldön jobban fizetett betanított munkás lehetsz mint itthon (mert minőségi szakmunkára sincsenek ambícióid), akkor talán jobb egy ilyen csajjal élni (anyját elviselve, gyerekét nevelve is) most pár évig, mint egy szakadt bérelt lakásban élni jópár másik melóssal. Persze akkor igaz még ez is csak, ha a csaj melletti életre nem megy el minden pénzed, hanem legalább így is fele annyit félre tudsz tenni, mint ha melósokkal laknál.
Én ott hagynám mint a sicc.
Igaz össze sem jöttem volna vele ha terhes lett volna.
Hisz ha jól értem akkor még terhes volt amikor össze jöttetek.
Szomorú az is hogy semmi abyagi háttér nèlkül vállal valaki gyereket.
Pláne 16 évesen.
Legalább az általános iskolát befejezte az a lány?
Azért arra kiváncsi lennék milyen a gyerek.
Gondolom fél vér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!