Csaladommal kikoltoztunk kulfoldre mar lassan 2 eve es ezelott 9 honappal egy olyan kapcsolatba masztam bele amibe nem kellett volna. Mi a velemenyetek?
Itthoni hasonlot ismerek.
A ferj hol el hol visszajott mas csajok utan hajtott hogy o még fiatal es elni akar...de bocs akkor miert csinaltal gyereketegy 16 evesnek?
Amugy gondolj bele. Elmesz a masik lannyal es kozben otthhyod a gyereked es fizeted a gyerektartast majd. Es ha a masik lany is terhes lesz. 1-2 ev mulva...aztan majd ott is farasztani fog a caladi elet...akkor mesz tovabb? Meg ami ilyenkor tilosban olyan vonzo es kalalndos annak is elmulik a varazsanehany egyutt toltott honap alatt. Es folyamatosan feltekenykedni fog, mert tud i fogja hogy még gyerek mellol is kikacaintasz...
Mindenekelott a jelenlegi paroddal kellene még egy probat tenned, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.
Ha tudtok az anyjatol koltozzetek kulon. Ha nem tudtok, akkor mondd meg a parodnak melyek azok a venasszonyos szokasai amik valoban negativan befolyasoljak a te eletedet es vlmi kompromisszumot kossetek. Nyilvan anyuka se akarja, hogy te otthgayd a lanyat es az unokajat es kepes lesz valtoztatni.
A hazaersz es a kezesbe nyomjakra. Erre van egy nagyon jo megoldas csak nyisd ki hozza a szad. Beszelj a paroddal es mondd el neki, hogy mire pont hazaersz rettenetesen faradt es nyugos vagy es szukseges lenne egy oracskara vagy legalabb felre, hogy mgadhoz terj. Pl egyel es lezuhanyozz. Utana boldogan atveszes a gyereket. Nem tudom milyen munkarendbe vagy mikorra ersz haza dw ajanld be hohy mindig te furdeted vagy te vallalod az altatast. Vagy ha nem tul keson mesz haza, akkor mondd amikor hazaersz oltoztessek fol es kimesz vele setalni, babkocaizni. Akkor az neked is jo egy kis friss levego es a babkoxaiban ulve meg a gyereket lekoti amit lat az utcan. Parod meg szinten fellelegezhet kicsit. Tudod nekem felnottkent is nagyon faraszto egesz nap csak a gyerekkel lenni egy 18 eves meg aztan vegkepp igy erezheti. Egy naoot vallalj be te egyedul a gyerwkedewl es utana megerted miert nyujtja at estenkent ahogy belwpsz az ajton.
De a kersz egy bo felorat enidonek es azt valmivel viszonzod, akkor neked is jobb lesz.
A tortenet vege akirol irtam egyebkent az lett, hogy a srac visszament a gyerekeihez es szerencsejere a parja annyira ragaszkodott hozza, hogy majd egy ev szenvedesutan vegul is ujra nagyon boldogok elvezik a csaladi eletet es nem kacsingat mas nok fele.
1. Probléma az anyóssal. 2. Más bulizási szokások. (Bár ezt nem értem, miért mondod, amikor az első nevelt, majd az esetleges közös gyerek(ek?) után néha tudtok elmenni szórakozni, bulizni már aligha). 3. Nincs énidőd.
Azt mondod: szerelem. Téged a hormonok odavonzottak. Semmi más közös összetartóerőt nem említettél. Nagyon valószínű, hogy bele fogsz fáradni és lelépsz, ami még mindig jobb, mintha gyereket csinálnál és lelépnél. Aki 16 évesen terhes lett és megtartotta, az nagyon nem tervez előre. Egy ilyen kisgyerek agyonveri a tanulást. Vagy mindig csak az anyós vigyázott rá. Tényleg, mert akkor alighanem csak kiszámíthatóságra törekvés az, amit te öregasszonyosnak gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!