Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a feleségemnek...

Miért kell a feleségemnek kedveznie az anyjának?

Figyelt kérdés

Helyzet az hogy jön az a bizonyos szerelmesek napja, nem emiatt de vettem a feleségemnek egy ékszert. Nagyon örült de azt mondta fél hogy az anyósom szomorú lesz mert nem kap majd apóstól semmit,ezért vett neki egy kabátot az apja nevében.

Hozzáteszem amit oda sem ad majd após, nem azt mondom hű de nagy összeg de mindent nem lehet így megoldani, és ha én megajándékozom a feleségem akkor ne az legyen már hogy fél megmutatni.

2020. febr. 12. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Ezt én nem is értem... anyukájának vásárol a szerelmesek ünnepére? Ez kicsit fura nekem...
2020. febr. 12. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem inkább csak sajnálja az anyukáját, hogy az apukája tojik rá.
2020. febr. 12. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy fiatal házasok vesznek egymásnak valamit Valentin-napra, oké. De ha egy idősebb nő nem kap a férjétől Valentin-napra valami sz@rságot, az már ok a szomorúságra? És rá se fog jönni, hogy a kabátot nem a férfi vette?
2020. febr. 12. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Biztosan az anyósod sokat sajnáltatja magát és ezért sajnálja a feleséged.Ez eléggé szomoru,hogy ha a lányom kap akkor én mint anya szomoru leszek.
2020. febr. 12. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem biztos, hogy az anyóst kell hibáztatni. A feleséged kezeli úgy az anyját, mint egy féltékeny 5 éves gyereket. A helyedben szólnék neki, hogy erre semmi szükség nincs.
2020. febr. 12. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

5-ös hidd el, hogy az ilyesmi mindig a szülőből indul ki! 4-es jól látja a lelki mozgatórugókat.

Gondolom a kérdező feleségébe bele van nevelve, hogy érezzen lelkiismeretfurdalást az anyjával szemben, ha neki valami jó jut, ami az anyjának nem.

Mondjuk pont ezen az alkalmon ez egyenesen röhej.... Valentin nap a szerelmesek napja. Hát após mondjuk 30 év házasság után nem szerelmes a feleségébe. Ez akkora csoda volna????

Amúgy..... ha van egy kis sütnivalója anyósnak, akkor azonnal rá fog jönni, hogy legalábbis nem a férje ötlete volt, hogy ajándékot adjon Valentin napra.

Kérdező, kicsit viccesen azt tudnám tanácsolni, akkor legközelebb te se vegyél olyan jellegű/értékű ajándékot, ami a feleségedet ilyen cselekedetre sarkallja. ;-)

2020. febr. 12. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Itt nem a feleséged a hibás, hanem az anyja aki nem örülne együtt vele, hanem magát sajnáltná. A feleséged csak jót akart.
2020. febr. 13. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
20%

Azonnal dobd ki, az asszonyt! Anyicu pici lánya....

Nők is ezt szokták írni...

2020. febr. 13. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
A párom(férfi) anyjának nincs senkije. Fog neki venni valentinnapra ajándékot, hogy ne érezze magát annyira egyedül. Nincs ebben semmi szerintem, ez egy kedves gesztus. Azért azon ne akadjunk már ki, hogyha valaki vesz a szülőjének ajándékot (főleg ha van miből).
2020. febr. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!