Feleségemnek az első férje elhunyt. Ez esetben illik e nekem a temetésén megjelenni?
Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 21:05
1/9 anonim válasza:
Ha a feleséged megy, szerintem már csak azért is illene menned, hogy őt elkísérd.
2/9 anonim válasza:
Az én feleségem első férje 2 évvel ezelőtt halt meg. Természetesen én is elmentem a temetésre, mert úgy éreztem, hogy a feleségemnek kellett a támaszom. A másik ok, hogy én is ismertem a volt férjét, bár barátok nem voltunk, de normálisan elvoltunk. Tiszteltük egymást.
3/9 anonim válasza:
ne az illemmel törődj. hanem, hogy te mit akarsz és még inkább ő.
4/9 anonim válasza:
Igen, kivéve, ha veled csalta a válás előtt.
5/9 anonim válasza:
Édesanyám temetésére eljött apám és az új párja , pedig elváltak már vagy 15 éve.
6/9 anonim válasza:
Ha a feleséged nem megy, akkor ne.
Ha megy, akkor legegyszerűbb, ha őt megkérdezed.
7/9 anonim válasza:
Mi nem tudjuk, milyen a viszony a korábbi családdal. Ha mindenki békében lezárta a múltat, és normális maradt a viszony, utána jöttél te, akkor ott a helyetek. Ha meg nagy gyűlölködésben ment a válás, esetleg épp miattad ment szét az előző, akkor meg nem kéne ott kellemetlenkedni.
8/9 anonim válasza:
Az is előfordulhat, hogy a feleség menne ibkább egyedül. Hogy egyedül búcsúzzon el. Tényleg beszélgess vele erről. És csináljátok, ahogy nektek ez megfelelő, szép.
9/9 lencsefőzelék válasza:
Azt, hogy illik-e, kötőjellel írjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!