Csak apám tud segíteni a matekban, de miatta állandóan sírva alszom el, mi tévő legyek?
Én a zanza tv-t ajánlom.
Újra és újra megnézed az adott témakörről készült videót, amíg le nem esik.
Húgom 18, tanárhiány van náluk, úgyhogy az interaktív táblán beteszi nekik a tanár az anyagot, aztán megy a 9.esekhez.
Obádovics J Gyula könyveit vedd meg!
Többet nem lesz gondod semilyen matekkal!
anonymousreview60 nevű felhasználó!
Nem kértem Öntől, hogy privát üzenetben írjon nekem. Majd, ha külön kérem, akkor lesz szíves erre. A privát üzenetre nem értem, miért volt szükség, hiszen az így szólt, melyet bárki olvashatna, ha a válaszfolyamba írta volna bele:
"És akkor ezért most fogadja el a megalázást? Mit profitál belőle a gyerek? Egyébként a szülő akkor végzett jó munkát, ha nem jut eszébe a kérdés 50 évesen a gyereknek."
Erre nekem az a válaszom, ha egy 50 éves ember, aki már elveszítette az édesapját, és egy megoldandó probléma kapcsán nem jut eszébe az apja, no abban az esetben végzett a szülő nagyon rossz munkát. Ugyanis az idézet így hangzott:
"50 éves azt mondja: Bárcsak megkérdezhetném apámat, hogy most mit csináljak." És itt nem az a2+b2=c2 matematikai kitételről beszélünk.
Ön azt írja, hogy többször magyaráz itt ezen az oldalon matematikát. Nem itt kell magyarázni a matematikát, hanem az iskolai katedrán, de úgy, hogy még a leggyengébb képességű tanuló is meg tudja érteni! És ebből ered a kérdező problémája is. Nem a szülő feladata az, hogy a gyereket megtanítsa a matematikára, hanem a tanáré, és nem drága különórák keretében, hanem a napi tanórákon.
Nekem életemben a szüleim nem segítettek tanulni, mert nem volt rá szükségem.
Az én meglátásom szerint 3 verzió létezhet a kérdező szempontjából:
1. A kérdező gyenge képességű.
2. A kérdező nem figyel az órákon, nem érdekli a tanulás maga.
3. Rossz a tanár.
Lehet ezzel szembemegyek az egész társasággal, de nem érdekel. Egyébként mindenkinek el kellene tudnia fogadni a maga képességeit, ezzel szembesíteni önmagát, és nem kell mindenkinek egyetemet végezni!
#23: Nem is szért írtam, mert kérte, nem kérte, hanem mert offtopic volt a kérdésem.
Jó esetben az 50 éves ever mindent úgy vagy jobban csinál mint az apja. Ezért nemjut az eszébe.
#23:
Ön azt írja, hogy többször magyaráz itt ezen az oldalon matematikát. Nem itt kell magyarázni a matematikát, hanem az iskolai katedrán,...
Igen. Nem tudom feltűnt-e, de a fizetés miatt, a technikai körülmények miatt erős kontraszelekció valósult meg.
Nem a szülő feladata az, hogy a gyereket megtanítsa a matematikára, hanem a tanáré,
Valóban. De ennek sikertelenségét a szülő kötelessége csillapítani ilyen-olyan módon.
és nem drága különórák keretében, hanem a napi tanórákon.
Ld. előbb és azelőtt.
Nekem életemben a szüleim nem segítettek tanulni, mert nem volt rá szükségem.
Jár a buksisimi.
Az én meglátásom szerint 3 verzió létezhet a kérdező szempontjából: ...
Ez mind lényegtelen. A kérdező javítani szeretne, és ekkor nem segítséget, hanem megaláztatást kap.
#24!
Amit válaszként írok Önnek ez is egy offtopic, (ha már ennyire magas szinten járunk) bár erre szerintem senki nem kiváncsi. Akik az oldalt látogatják, és adott esetben válaszolnak is, ők a további válaszokat követik figyelemmel.
A tudomány fejlődésével nyilvánvalóan egyre korszerűbb eljárási és kivitelezési módok jelennek meg, melyeket a megelőző 30 évben élt emberek még nem ismerhettek. Azonban adódnak az élet folyamán olyan dolgok, melyek nem a tudományhoz köthetők. No, ezekben tudna segíteni apánk, ha még élne.
Ön az édesapja iránt nyilvánvalóan - itt a teljes nyilvánosság előtt degradálva őt - nem így érez, és nem így gondol reá. Sajnálatra méltó. Akkor is, ha valaha leordította a fejét, meg akkor is, ha nem.
#27!
No, innen indulva lehet privát üzenetet küldeni, amennyiben szükségesnek ítéli.
Ne kérd meg hogy segítsen. Ha majd kérdezi hogy kell-e segítség, akkor mondjad neki hogy már más segített, egy olyan aki nem sérteget meg ordibál veled. Hátha észbe kap.
Anyukád mit szól a kiabáláshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!