Csak apám tud segíteni a matekban, de miatta állandóan sírva alszom el, mi tévő legyek?
Keress más valakit, aki jobban el tudja magyarázni, anélkül, hogy beléd rúgna.
Nekem anyám volt hasonló-csak ő nem is nagyon értette, ha segítséget kértem valamiből-, nincs is jó viszonyunk.
Hanyadikos vagy, mit tanultok??
Itt van a szádba az egész internet, minden tudással amit csak szeretnél. Legtöbb anyagrészt kismillió tanár és diák magyarázza akár youtubon is. Nem lenne nehéz rákeresni az anyagokra. Fizika, matek, kémia, biológia minden fent van a neten. Keress rá, próbáld meg. Lehet sokat fog segíteni, én is így készültem érettségire is és egyéb vizsgákra is. Ha az egyik tanár gyökér és nem érted mit mond, akkor csak keresel másikat. Vagy ha valami nem világos megkérdezed itt és elmagyarázzák. Nem csak okoskodó emberek járnak ide, hanem van itt is olyan aki már már tudósnak mondható, vagy ténylegesen az is.
Nem kell, hogy apud mindíg vitázzon veled, van más módja is a dolognak.
A szüleim ilyenek voltak. Apám mindig jött kikérdezni az anyagot és ordított velem. Anyám nem egyszer addig ütötte a fejemet míg taknyom-nyálam egybe nem folyt. Ja és persze erre már nem emlékszik. :D
De a verésnél rosszabb volt, amit te is írsz. Apám olyanokat mondott nekem (9-12 éves voltam), hogy hajléktalanként fogok a utcán tengődni, míg az osztálytársaim nevetve mennek el mellett az új ruháikban; egy rakás szar vagyok; ostoba, primitív vagyok; kövér vagyok, (lefogyok edzek) minek edzel szart sem ér, hová akarsz fogyni, hogy néz ki a hajad.
Felnőttként jöttem rá, hogy részben a gyerekkori frusztráció is így jött ki rajta, az apja bánt vele így.
Engem is kicsinált, mai napig azt érzem, hogy az emberek olyannak látnak, mint ő.
Sajnálom, hogy veled ilyen.
Esetleg anyudat nem tudod megkérni, hogy járhass néha külön tanárhoz?
71%-nek igaza van.
Sajnos amikor én voltam fiatal erre nem volt lehetőség.
Apudat meg próbáld kerülni, hátha észbe kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!