Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd, hogy emiatt hiányozz...

Engednéd, hogy emiatt hiányozzon a 17 éves lányod a suliból pár napot?

Figyelt kérdés
Te is le tudnád igazolni, vagy orvosi igazolás is lehetséges. Tegyük fel, hogy nagyon besokallt, és lelkileg is rosszul van mostanában. Hagynátok, hogy ne menjen suliba pár napig ezért?
2020. febr. 3. 21:04
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
89%
Igen
2020. febr. 3. 21:07
 2/23 anonim válasza:
92%
Igen teljes mértékben megérteném a problémáját és segítenék is neki beszélgetéssel meg azzal hogy itthonmaradhasson és egy kicsit tudjon pihenni meg lelkileg helyre jönni.
2020. febr. 3. 21:07
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Igen, én intéznék orvosi igazolást.
2020. febr. 3. 21:09
 4/23 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ, mit kell érteni az alatt, hogy besokallt és lelkileg is rosszul van. Nem mindegy, hogy mennyire súlyos a helyzet, mi okozza a rosszabb hangulatát.
2020. febr. 3. 21:10
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Igen, ha nem arról van szó, hogy hetente van ilyesmi.
2020. febr. 3. 21:30
 6/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom. Ha hétvége alatt nem oldódik meg, akkor hétközben miért segítene az a pár nap? A problémák megoldásának nem ez a módja. Ha valami komolyabb probléma van, akkor nem ez a pár nap fog segíteni, akkor hosszabb tavú segítség szükséges.

De alapjában véve, 1-2 nap hiányzás nem gond. Csak nem tudom, hogy ez megoldás e.

2020. febr. 3. 21:31
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Igen.

Nekem is volt ilyen

Nagyon összejött mindem,sok volt a tanulnivaló,a program,sokat stresszeltem,a magánéletemmel sem volt minden szuper.Mindössze 2 napot hiányoztam e miatt,de nagyon sokat segített.Ki tudtam szakadni a monoton hétköznapokból,tudtam aludni,pihenni,sokat voltam kint a friss levegőn,sportoltam,egy kicsit tanultam.Feltöltődtem,és sokkal jobb passzban mentem vissza a suliba.Úgy gondolom,ilyen mindenkinek jár.

2020. febr. 3. 21:36
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Én minden évben hiányoztam emiatt pár napot. Nem tudtam vele mit csinálni, képtelen voltam emberek közé menni és jópofizni
2020. febr. 3. 21:43
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Volt már rá példa. Jót tett.
2020. febr. 3. 21:55
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én egyetemen csinálok rendszeresen ilyet, mondjuk nekem könnyebb abból a szempontból, hogy évi 3 hiányzás adott. Ebből az egyik hiányzást (minimum) mindig félreteszem a mentális egészségemnek, egy olyan időszakra, amikor általában besokallok, nem tudok fókuszálni, magánélet is esetlegesen összejön, stb. Jót tesz, segít kipihenni magam, segít visszazökkenni. Gimiben is éltem volna a lehetőséggel, ha lett volna.
2020. febr. 3. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!