Úgy érzem, hogy anyám szinte egy szolgának tart!?
Nagyon szeretjük egymást, meg minden oké,csak néha úgy viselkedik, mintha direkt ki akarna cseszni velem vagy mintha egy szolga lennék.
Egy példa: Szakad az eső és a szél feldöntött két széket és egy virágládát a teraszon. (erről az egészről nem tudok még mert épp gépezek) Anyám felöltözik, csizma, esőkabát, sapka ilyenek és szól, hogy kimentem. (ő) (csak azért, hogy ha keresem ne higgyem, hogy elűnt) Lementem, láttam ,hogy kimegy, felállít egy széket és a virágládát, visszajön, mondja, hogy csak felállítottam amiket a szél eldöntött. Én mondom a még felöltözött anyámnak, hogy és a másikat nem állítottad föl? Erre ő: Azért Te menj ki. Mondta nekem ezt a még felöltözött vizes anyám. Elkezd levetkőzni én meg öltözhetek föl és mehetek ki a szakadó esőbe.
Ott volt a két szék egymástól 2 centire, de nem, mert azért jöjjön ki a fiam.
Ezt direkt csinálja? Semmi gond nincs vele, megteszem simán, meg is tettem meg még sok másik esettel egyetemben, de akkor is. Ha én felöltöztem, vizes vagyok, és ott van szinte a kezemben, akkor "lerakom" bemegyek, felöltöztetem a gyerekemet és kiküldöm?
Pedig nem esne nehezére felállítani az a másik széket is. Ennyi erővel kiküldhetett volna, hogy csiáljam meg egyedül az egészt!
(mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem mentem ki magamtól, leírtam az elején, hogy épp játszottam és nem néztem ki az ablakon)
Azért én meghallgatnám az anyát is.
Testvérem is ekkora vérdrámát képes csinálni, ha anya megkéri valamire.
De bezzeg az kényelmes, hogy otthon dekkol, anya mos-főz-takarít rá, kifizet neki mindent. Lényegében tesóm is ezt csinálja egész nap, gépezik a szobájában, nem dolgozik, nem tanul. De hiszti az van, ha valamire megkérik. Nemhiába húzta fel magát az anyja...ismerem az ilyen szegény kis flótásokat.
Lehet engem is lepontozni, de azért lássatok már néha a sorok mögé.
Amúgy ez az a srác, aki folyamatosan itt veri magát, hogy az anyja pakol utána...
Ezek amiket itt soroltok hogy jönnek ide?
Már leírtam. Miért nem küldött ki engem ,hogy állítsam föl az összeset? hmm?
Nem tudjátok megállni, hogy ne csesztessétek a gyereket.
Semmi bajom anyámmal, mondtam! De nem fogom mégegyszer leírni.
Az egyikük hozzászóló kommentje elgondolkodtató. Lehet, hogy számára sértő hangsúllyal kérdezted, hogy mi lesz a másik székkel? Nem lehet, hogy felállította azt is, és befelé jövet újra eldőlt? ....és te csak annyit láttál, hogy fel van borulva? Ha jó a kapcsolatotok, akkor esetleg rákérdezhetnél.
Az is lehet, hogy ott kint az esőben jutott el odáig, hogy "mi a francért kell ezt nekem csinálni, amikor a nagy fiam bent szórakozik".
Szerintem, mivel jó a kapcsolatotok, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!