Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy érzem, hogy anyám szinte...

Úgy érzem, hogy anyám szinte egy szolgának tart!?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást, meg minden oké,csak néha úgy viselkedik, mintha direkt ki akarna cseszni velem vagy mintha egy szolga lennék.

Egy példa: Szakad az eső és a szél feldöntött két széket és egy virágládát a teraszon. (erről az egészről nem tudok még mert épp gépezek) Anyám felöltözik, csizma, esőkabát, sapka ilyenek és szól, hogy kimentem. (ő) (csak azért, hogy ha keresem ne higgyem, hogy elűnt) Lementem, láttam ,hogy kimegy, felállít egy széket és a virágládát, visszajön, mondja, hogy csak felállítottam amiket a szél eldöntött. Én mondom a még felöltözött anyámnak, hogy és a másikat nem állítottad föl? Erre ő: Azért Te menj ki. Mondta nekem ezt a még felöltözött vizes anyám. Elkezd levetkőzni én meg öltözhetek föl és mehetek ki a szakadó esőbe.

Ott volt a két szék egymástól 2 centire, de nem, mert azért jöjjön ki a fiam.

Ezt direkt csinálja? Semmi gond nincs vele, megteszem simán, meg is tettem meg még sok másik esettel egyetemben, de akkor is. Ha én felöltöztem, vizes vagyok, és ott van szinte a kezemben, akkor "lerakom" bemegyek, felöltöztetem a gyerekemet és kiküldöm?

Pedig nem esne nehezére felállítani az a másik széket is. Ennyi erővel kiküldhetett volna, hogy csiáljam meg egyedül az egészt!

(mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem mentem ki magamtól, leírtam az elején, hogy épp játszottam és nem néztem ki az ablakon)

2020. febr. 2. 21:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Tudom, erős szavak, de az utolsó 2-nek igaza van. Teljesen más az, hogy ellátod a gyerekedet, aki iskolába jár ahelyett, hogy dolgozzon...

És az is más, hogy ha már fel vagy öltözve, akkor a gyereked még külön öltözzön fel, szenvedjen ő is.

De a kedves többi ellenszenves hozzászólónak: Akkor majd elosztjuk pontosan 50,00%-ban a munkát. a hátramaradt egy villa feléig anya mos, a másik felét meg már én. Úgy jó? Megosztottuk a munkát.

2020. febr. 2. 22:03
 12/24 A kérdező kommentje:
8-as. Nem is az ÉN szolgám. Szerinted én kértem meg rá, hogy menjen ki? ja és egyébként felállítottam volna magamtól, ha elmúlik a vihar. Na. Lehet oltogatni most is.
2020. febr. 2. 22:04
 13/24 A kérdező kommentje:

De ha mégis kimentem volna, akkor sem jöttem olna be csak azért, hogy kiküldjem anyámat. Mert ugye meg kell osztani a munkát.

A munkát meg kell osztani, úgy a helyes, hogy ha fele fele arányban osztozik a szülő és a gyerek. De ha a gyerek csinálja, azt bizony nekikell megcsinálnia..

Hááát eszem megáll.

De ezt is leírtam. Semmiből nem állt kimenni és felállítani csak fura, hogy miért csinálja ezt velem...

2020. febr. 2. 22:06
 14/24 A kérdező kommentje:

9-essel 100%-ban egyetértek. Elég sokat segítek a házimunkában, esetek 80%-ában én mondom anyámnak, hogy hagyjad megcsinálom..

Na és akkor mivan, ha anyám van elkényelmesedve? Mindent megteszek neki, ezért bűntudat nélkül kiküldhet.. Erre bezzeg senki nem gondol. Egyből a gyerek a hibás.. Na szép.

2020. febr. 2. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is furcsa, hogy anyukád kiküldött. Meg a hangnem is számít. Aki, azt írta, hogy ez normális, az nem tudja, hogy milyen flegma tud lenni egy ember.
2020. febr. 2. 22:12
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem tudom leírni, hogy hogyan mondta, csak utánozni tudom :/ talán ilyen. Most már azér te is biztos meg tudod csinálni. Valahogy ilyen hangsúllyal.
2020. febr. 2. 22:21
 17/24 anonim ***** válasza:
19%
Költözz el, ha szolgának érzed magad. Saját otthonodban olyan mocsokban élsz, amilyenben akarsz.
2020. febr. 2. 23:12
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit olyan, mintha beszoltal volna anyadnak: A masikkal mi lesz, azt nem allitod fel muter? Erre visszaszolt.
2020. febr. 3. 07:31
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

Nektek az anya hangneme a furcsa? Az egyiket vagy nem állította föl, vagy felborult megint, lényegtelen. A srác megjegyezte, hogy az egyiket nem állítottad föl. Nem azt mondta az anyjának, minek mész ki, majd a vihar után. Erre vissza szólt az anyja.

Amúgy valóban igaza van: inkább őt küldte volna ki az anyja, hogy csinálja meg egyedül az egészet.

2020. febr. 3. 09:32
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
Jól érzed. Problem?
2020. febr. 3. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!