Anyám állandóan bejön a szobámba és elkezd rendet rakni, sosem találok semmit! Hogyan vegyem el a kedvét ettől?
Anyám már évek óta folyton bejár a szobámba amíg suliban vagyok, ilyenkor rendet rak, ruháimat pakolja első sorban takarít.. Ezek miatt sosem találok semmit, a ruháim hirtelen más helyen vannak, egyszer hónapokig kerestem egy nyamvadt pendrive-ot, mert ő éppen nem emlékezett, hogy hova rakta...
És mindig akarja, hogy menjek vele ruhákat szortírozni, emrt úgyse veszem fel őket. Mondom neki, hogy hát ne csodállkozz, hogy ha mindig elrakod őket... És mondja, hogy iszonyat sok ruhád van. Normális embereknek nincs ennyi. 7 nadrágról és 10 pólóról besélünk. Meg 2 cipőről. Korombeli gyerekeknek komplett ruhatáruk van!!! "Válogassuk ki, amit már nem hordasz és odaadjuk a szegényeknek. Mert nekik még egy sincs!" Hiába modnom, hogy de anya! Felvenném, ha nem avatkoznál bele minden egyes dologba amit csinálok! Mert neked semmi nem jó. Örülök ,hogy végre rendet rakok a szobámban, REDENSEN be van rámolva a polcokra fiókokba, erre ő átrendezi, mert megmutatja, hogy hogy kell!
"egy 7 éves szobájába sem rontanék be, hogy na most akkor takarítok..."
Igen, tudjuk, nem vagy az a takarítós fajta. :)
"a gyerek szobaja az amiben van"
Ez miből következik?
27. Komolyan te porszívózol a gyereked szobájában? Ablakot pucolsz? Az a gyerek dolga, tertsa rendben a szobáját maga. És is azt teszem. Max szólhatsz neki, hogy takarítson ki. Addig kapcsold ki a routert. És nincs net.
Örülj neki, hogy bemehetsz. Egy átlagos 15-16-17 éves kiabál az anyjával ,hogy takarodjon már el a pcsába. Én nem teszem, ert tisztelem az anyámat, de azért ő is feszegeti a határokat! Figyelj oda Te is a gyerekedre!
Nana h pucolom, ha pucolom a többit is. Vagy pucolja ő, de akkor a többit is, en meg mast csinalok.
Ha meg elhagyna a mondat a száját h takarodjak a p...ba, kapna egy nyaklevest. Nem a haverja vagyok. Nem él szigorúsagban, nem turkalok a holmijai kozott. De rend is van. Nem török rá ha otthon van, kopogok.. Nem turkalok a holmijai között. De ha valamiert bemegyek a szobajaban amikor nincs otthon(neki van az erkely, kénytelen vagyok) es latom h kupi van... Szólok h pakolja össze.. Es megcsinalja. Attol h az ő szobaja, az en lakasom es en tartom el a "seggét". 2 dolgot varok el tole, hogy normálisan viselkedjen velem és ne csinaljon plusz munkát nekem... Tiszetelem őt, ő is engem.. De ha egyszer ilyet kimerne jelenteni h takarodjak a pi...ba a fal adná a masikat neki😤😤😤
Te meg pakolj mar ossze rendesen. Mi a francnak kell ide oda pakolni a cuccaid a szekrenyben? Meg mi az h nem találsz normális ruhat? Nem azt mondtad h alig van cuccod??? Akkor meg? Ha 10 polod van es akármelyik 2 szekrenybe van elpakolva, akkor sem lesz tobb polod mint 10...es ha abbol a 10bol egy se jo.. Akkor akkor sem lesz jo ha te rakod el mashova.. Innen kezdve ez hiszti amit lemuvelsz. Vasarnap van, pakolj rendet net helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!