Miért bámulnak állandóan a fiúk?
15 éves lány vagyok... voltunk nyaralni és mindig bámultak a velem egyidős fiuk
Persze érthető hogy ebben a korban a szép lányokat bámulják de itt az az érdekes hogy én nem vagyok szép és mégis
Vékony vagyok (50kg, 165cm) , semmi fenekem nincs... az arcom se szép (szerintem legalábbis... mondjuk az ismerőseim szépnek tartanak de én utálom magam úgy ahogy vagyok ) és ezért csodálkozom hogy miért jó ha megyek az utcán és kb tátott szájjal néznek?
De meg Magyarországon is.. pedig itt a velem egyidős fiúk bunkók és ... Ok is mindig néznek
Vagy csak azért néznek mert borzasztóan nézek ki?
Tetszel nekik ennyi az egész, és örülj, hogy vékony vagy!:)
Én 164/66 vagyok, ilyen alakkal csak a 30 fölötti pedók és a 30 alatti látszólag hajléktalan, részeg, esetleg középsúlyos szellemi fogyatékosok bámulnak meg.
Szerintem egyértelmű miért bámulnak. Főleg nyaraláson, ahol strandoltál is.
Gondolom csak az egód akarod nagyobbítani. Hiszen a leírás alapján teljesen oké vagy, csak itt sajnáltatod magad, hogy milyen ronda vagy.
Engem is szoktak bámulmi, pedig nekem még kifejezetten ronda is az arcom 😕
De kérdező, te legalább vékony vagy. Én 167/60-nak nézek ki PLUSZ még mellem sincs. Szép, mi?
15L
Mit tudtok itt sírni komolyan, nektek semmi nemjó?
Hisztiztek, hogy nem néztek ki jól, de azért megbámulnak... marha logikus...
Kedves kérdező, ne tévedj nagyot. Nem csak a veled egyidősek bámulnak. Legközelebb tehát ne csak a veled korabeliekre figyelj: vedd észre, amikor kéjenc, vén fószerek a buszon, közértben, strandon, neked dörgölik az összeaszott, ondóporos bránerüket, csupán véletlenül.
A világ, és benne az emberek ilyenek: nem csak tinifiúkat pásztázó hamvas tinilányokból áll, akik a gyakorira jönnek önfényezni saját vélt szépségüket, a bámuló fiúkra hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!