Valóban én vagyok ezért a rossz testvér és a hálátlan gyerek?
17 éves vagyok és van egy 2,5 éves öcsém. Az estére beteg lett, szegény egész este hányt. Most sincs sokkal jobban nyilván. Anyuék megkértek, hogy vigyázzak rá addig, amíg elmennék boltba. Én pedig megmondtam hogy ezt őszintén most nem igazán szeretném. Elmegyek én szívesen boltba inkább valamelyikőjükkel, de nem szeretnék egyedül itthon maradni az öcsémmel. Szeretem és tényleg sajnálom hogy beteg, de semmi kedvem ellátni egy beteg kisgyereket. Ezen természetesen kikadtak, hogy de hát a testvére vagyok, ez lenne a minimum. (egyébként emetofóbiám van, ami azt jelenti, hogy pánikszerűen félek a hányástól. Igyekszem nagyon leküzdeni és elnyomni magamban, de már 7 éve tart kb ez az egész, nem újdonság nekik. Szerintem ennek fényében pláne nem olyan szép dolog ezért megsértődni rám)
Tényleg én vagyok a szar, hálátlan gyerek? Általában igyekszem az ő szemszögükből is nézni a dolgot, de most nagyon nem értek velük egyet. Vagy tényleg az lenne a normális ha én vigyáznék rá abban a kb 3 órában?
Na és? Ma már online is be lehet vásárolni, házhoz is viszik.
Nem te vagy a hálátlan, hanem a szüleid egyszerűen gyökerek, nincs rájuk más jelző.
Elegge nem vagy testver. Csak majd ha oreg leszel es segitsegre szorulsz ne a nalad 15 evvel fiatalabb "kistesodtol" varj el anyagi vagy egyeb gondoskodast hanem ez jusson akkor is eszedbe.
Ezt irod "Az estére beteg lett, szegény egész este hányt. Most sincs sokkal jobban nyilván. Anyuék megkértek, hogy vigyázzak rá addig, amíg elmennék boltba."
10:29-kor irtad ki a kerdest. Te mi alapjan biralod.felul edesanyad tudasat, hohy menynire van jol a kistesod? Teged is felnevelt, 17 eved alatt szerezhetett tapasztalatot mikor vagy jol.vagy nem es valoszinu tesodrol is. Ezt azert irom, mert anyakent tudom, hogy ennyire kicsi gyereket ha hanyis beteg es rosszul van semmikepp nem hagynek nagy tesoval se otthon vagy akkor ha valoban NAGY teso a teso (es nem egy nyamnyila 5 eves aki 17-nek tartja magat). Amikor otthagynam az esezleg az, ha csak sima gyomorrontasa volt es kihanyta magat es masnap jol van csak max kixsit faradt. De ez esetben is nyo.os oka kell legyen hogy apaval egyutt menjek el vasarolni.
Es miert kb 3 ora? Korabban is lemerted az idejuket? Vagy neked tartana 3 oraig? Nalunk van a kenyelmes es a sietos bevasarlas az egyik 3 oras a masik kb 1...megis ugyanazokat megvesszuk.
Neked az a bajod, hogy leizeled a kistesod mert joval fiatalabb nalad es teged nyilvan a kamszkor jobban erdekel, mint a sajat csaladod. Kar hogy a sajat szuleid nem ugyanezt tetek veled kiskorodban es inkabb mentek volna bulizni melloled, hiszen te csak gyerekuk vagy de betegen ellatni teged mar ne lett volna kedvuk:-).
A csalad dragam errol szol. Segiteni egymasnak a kozos genek miatt.
#26 és akik még a házhozszállítást írták:
Függetlenül a kérdéstől, amit korábban már megválaszoltam, sajnos a vidék 90%-ra nem jellemző a házhozszállítás lehetősége.
Mi 35 km-re lakunk Pesttől, 20 km-re Auchantól, kisebb Tesco is van 15 km-re, mégsem szállít ki egyik sem a településünkre, de még a környezőkre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!