Miért van az, hogy anyám ezt megengedi a tesómnak, de nekem meg nem? (Többi lent)
Mindkettőnknek mások a kedvencei főleg zene terén, én a rockot szeretem (Mötley Crüe, Nirvana, Guns N'Roses stb.), a tesóm pedig azokat, amiket anyám (Smiths, Első Emelet, Depeche Mode - ez utóbbit én is szeretem, csak hogy egy párat említsek). A tesómnak meg van engedve, hogy olyan CD-ket és tárgyakat vegyen, amik ezektől az előadóktól vannak, sőt, még mondja is neki, meg kérdezni szokta tőle hogyha elmegyünk pl. Media Marktba vagy egy lemezboltba, hogy akkor most vesz-e vagy sem, de ha én akarok pl. ugyanúgy egy CD-t vagy egy pólót venni, akkor máris megy a szájhúzás, a "gondold át", meg a "most komolyan ezt akarod megvenni". A saját pénzünkből vesszük a cuccokat, nem vagyok rászorulva anyáéra, szóval nem is erről van szó, de ez azért néha már nagyon fel tud idegesíteni.
(Ma is volt erre egy példa: most ültünk az asztalnál, és beszélgettünk, mikor felvetettem, hogy szeretnék rendelni ilyen meg olyan albumot, erre anyám rávágja, hogy minek, mert már van elég (csak egy van), meg hogy ne erre vesztegessem a pénzem, de persze a tesóm feldobta, hogy akar venni Smiths-es pólót, akkor anyám rögtön bólogatott és mondta neki, hogy olyan méretben vegyen, ami neki is jó lesz..)
Köszönöm annak, aki végigolvasta, és ír valami értelmeset
16/L
Létezik még ember, aki CD-t vásárol?
:))))
Ahhjj de nem úgy értettem...
Kinézem belőle, hogy elrejtené előlem vagy kidobná, ha megtalálná nálam, vagy addig vonna kérdőre a vett dologgal kapcsolatban, amíg el nem megy az egésztől a kedvem.
:))
#2: ezek szerint Csekonics báró vagy?
:-DDD
Ingyen hozzáférhető zenékért csak azért adsz ki pénzt, hogy fogdoshasd?
LOL
Nyilván vagy nagyon megkülönbözteti a két gyerekét, vagy szimplán úgy gondolja, hogy amit ők hallgatnak, az jó, amit te, az meg s..r, így az felesleges pénzkidobás. Ez így nem helyes. Ha neki megengedi, neked is meg kéne engedned és el kéne fogadnia, hogy mindenkinek lehet más az ízlése.
De nézd a jó oldalát, már nagyon kevés év, elmehetsz dolgozni és megveheted magadnak, azt meg már el nem veheti. :)
Bocsi de az azért érdekelne hogy 16 évesen miből van saját pénzed?
Munkából ,mert akkor oké ,de ha a zsebpénzedről beszélsz akkor azt is a szüleidtől kapod ,szóval ha úgy nézzük akkor az ő pénzük .
Spotify, ember.
A múlt héten a gyerekem kapott egy CDt. Nem tudtuk min lejátszani. El kellett vinni a nagyihoz, mert ő nem dob ki semmit.
Töltsd le, és írd ki magadnak a CD-t. A pólót meg vedd meg magadnak, csak nem dobja ki.
Vagy igazából nem.
Vedd meg azt, amit akarsz, és ő ne nyúlkáljon a cuccaid közé, és döntse el, hogy mi szemét és mi nem az. Kerek perec elé állnék, hogy ő még is miért kivételezik, és ezt most azonnal hagyja abba.
Eszem megáll milyem szülők vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!