Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért lett ilyen velem az anyám?

Miért lett ilyen velem az anyám?

Figyelt kérdés

Régen jóban voltunk, mindent megbeszélhettem vele. Mostanában, főleg az utóbbi időben végig sem hallgat, látszik, hogy nem érdekli a mondandóm, a problémáim, csak lehurrog, leszól mindenért. Jó szót nem kapok tőle. Csak azt hallom tőle, milyen selejtes vagyok, talán igaza is van, már nem tudom, mit gondoljak, de folyamat ezt hallgatom.

Ma nagyon összekaptunk. Vettem valamit a netről, de nem azt kaptam és nem annyit, amit/amennyit rendeltem. Felhúztam magam, írtam nekik, mondtam ezt nem hagyom annyiban. Erre szerinte én elviselhetetlen vagyok, fejezzem ezt be, mit kell veszekedni. Holott nem veszekedtem velük, csak írtam nekik és további lépéseket helyeztem kilátásba (nem ez volt az első eset netes vásárlásnál, most lett elegem).

A lényeg, már ott tartunk, hogy semmit nem mondok inkább neki, mert előre tudom, csak le fog hurrogni, vagy ideges lesz, hogy hagyjam ilyen hülyeségekkel.

Szerintetek mi baja lett?

27n

2020. jan. 23. 16:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A költözés most sehogy nem opció.

Inkább elzárkózom, csak annyit fogok beszélni itthon, amennyit muszáj.

2020. jan. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!