Miért ilyen velem/velünk az anyám?
Sajnos nem tudsz mi tenni, mint elfogadni a helyzetet. Bár lenne okod méltatlankodni, a szeretetet és figyelmet nem lehet kötelességből elvárni. A múltban történhetett valami köztetek, vagy egyszerűen ilyen, nem tudom, de ha még az unokáit is hanyagolja, akkor sok jót nem várhatsz tőle. Szerencsédre ott az öcséd, aki igazat ad neked, és ha fontosak számára a gyerekeid (unokaöccsei/húgai), akkor gondolom törődik velük, támogatja őket, ha éppen úgy hozza sors, hiszen neki se kutyája se macskája és még el is van eresztve anyagilag.
Én úgy gondolom, annyit adj, amennyit kapsz. Ha az öcséd rendes ember, akkor legyen jó kapcsolatotok, segítsétek egymást. Ha anyádnál csak a sokadik vagy a sorban, neked sem kell eldobni mindent, ha akar tőled valamit. Egyszer valószínűleg megbánja majd, hogy nem foglalkozott az unokáival..
Lehet azért ilyen, mert az öcsédet még gyerekének érzi, hiszen nem választott párt magának, benned viszont tudat alatt csalódott, mert már függetlenedtél a családi háztól. Bárhogyan is van, ne legyél emiatt idegbeteg.. a gyerekeidnek szüksége van egy kiegyensúlyozott anyára!
Egész biztos, hogy megvan rá az oka, ha ennyire nem foglalkozik veled, a tesvéreddel meg igen. Egy anya ilyet csak akkor tesz, ha oka van rá - és ezt az okot szerintem te nagyon jól tudod. Mert azt még el tudom képzelni, hogy veled nem foglalkozna, de hoyg az unokájával sem törödik - ennek valami súlyosabb elözménye van!
(Egyébként a stilusod nem igazán kulturált, és az irásmódod is primitiv ezzekel a összevissza röviditésekkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!