Miért Kiabál velem az anyám?
Előbb tanulj meg helyesen írni!!
ÁÁáááá borzalom....
Át megy = átmegy
idegbeteg be = idegbetegbe
akor = akkor
fojton = folyton
töle = tőle
Mit Tegyek = Mit tegyek?
Tipikus Magyar mentalitású válaszok, az első kritizál, a második meg leolt... inkább ne válaszoljatok senkinek ezzel a hozzáállással, neki egy problémája van mit szeretne megoldani.
Szerintem anyukádnak is épp elég nehéz dolga van az életében legyél vele kicsit türelmesebb, a szülők azért próbálják nevelni a gyereket, olykor kiabálással, hogy nehogy elkövessék azokat a hibákat amiket ők már elkövettek. Bizonyára csak a javadat akarja, ezt majd ha idősebb leszel te is megérted. Ha lenyugodtak a kedélyek menj oda hozzá beszélgess vele, lásd be te is a hibáidat így talán a későbbiekben máshogy áll majd hozzád, kitartást neked és hidd el mindenki átesik ezen :)
"neki egy problémája van mit szeretne megoldani. "
Nekem meg az a problémám, hogy valaki ilyen hülye és mégsem lövik a Dunába.
Mellesleg ez alapján az egyetlen förtelmes és érthetetlen mondat alapján mégis, milyen értelmes tanácsot lehetne adni? Kb. semmit...
Érdekes nekem sikerült, ha meg ennyire csípi a szemed, hogy nem írt helyesen ne válaszolj.
Fogalmad sincs hány éves gyerek írta ezt ide, ettől független segítségre szorul, nem rosszindulatú emberekre, akik csak a hibákat keresik.
"Érdekes nekem sikerült"+
Mi sikerült? Írni egy halál általános, de legalább totálisan semmitmondó és 0 segítséget nyújtó kommentet? Na igen, azt valóban sikerült...
Látom megragadtad a lényeget, te nagy okos és ismét a témához kapcsolódóan írtál, ki vagy te , hogy engem lebarmozol ???
"magyar mentalitás" címszaván leírtam mire gondolok, de te ezt sem fogtad fel a kis agyaddal, mint ahogy az oldal értelmét sem. Szánalmas amit csinálsz.
Áj le te noráltalan
11 éves gyerek én még csak 13 vagyok te eszetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!