Anyám mindig kiabál mit tegyek?
Anyám mindig kiabál a tesóimmal. MÁr akkor leszidja őket ha véletlenül kilöttyintik az üdítőt. Ha valamelyikük sírni kezd nagy mogorván oda szól h "mi bajod van". Annyira rossz mindig kiabál üvölt.Miatta tiszta depressziós vagyok és minden idegesít a környezetemben, a tanulásom miatta megromlott minden rossz. Általámban mamánál szoktam lenni mert ott csend van de ők azt mondják hogy hülyeségeket beszélek anyámról. Aki mellettem áll az is a keresztapám aki sajnos Most Olaszországban dolgozik , őt nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Ha anyukámra rászólok hogy lécives ne kiabálj akkor azt mondja h miért ne kiabálnék nézzél már ide. Sajnos tesómnak mindent megenged utána meg nem bírja elviselni amit cisnál , apám nem segít anyumnak egész nap csak a gép előtt ül ,vagy engem piszkál hogy menjél mosogatni , ezeket a dolgokat megszoktam csinálni de ő azt mondja hogy nem csinálok semmit. Most végre Szemptembertől koliba kerülök de még van 1 hónap amit kikell bírnom.
Valamit tehetnék ez ellen? Legszívesebben azt kívánom hogy megse születtem volna. De öngyilkos nem leszek meg ilyen hülyeségek , annyira hülye azért nem vagyok. Ha 18 leszek az lesz az első hogy elköltözöm innen. Mit tegyek ez ellen?
Sokféle módja van, hogy egy embert leszoktassunk a kiabálásról. Olyan azonban nincs, amelyik mindig és mindenkinél működik. Az eddigi módszered, hogy higgadtan válaszolsz, most nem működött. A szövetségesek keresése általában jó ötlet, de apád, nagymamád esetében most az sem nyerő. Próbáld meg a tesóidat megnyerni az ügynek. Az egységes fellépés sokat segíthet, persze nem mindegy, hány évesek.
Most a legvalószínűbb sikeres megoldásnak az tűnik, ha anyád kiabálni kezd, a tesóiddal egyetemben kórusban kiabáljatok vissza, de úgy hogy a fülébe üvöltötök folyamatosan öt percen keresztül, és nem kegyelmeztek. Majd ha végeztetek visszaültök a helyetekre, mintha mi sem történt volna. Ha újra megpróbálja, újrakezditek. Más módszerek is vannak, lényeg, hogy keressétek meg, ami működik.
Kicsim, tudsz-e hosszú verseket? Ha anyud ordibál, akkor ne szólj, az agyadat foglald le azzal, hogy verset mondasz magadban és nem figyelsz egyáltalán a hangoskodásra.Meglátod, egy idő után nem hallod.
Ha nem tudsz verset, akkor énekelj magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!