Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viselitek, ha a gyerekete...

Hogy viselitek, ha a gyereketek megsérül?

Figyelt kérdés

Gondolok itt elsősorban ha be kell valamijét gipszelni, mankóval kell járnia, ne adj isten kerekesszékkel, vagy műteni kell.

Vann a fiamnak olyan osztálytársa, aki örökmozgó, sportol és az extrémebb dolgokat sem veti meg, illetve kissé szerencsétlen is lehet, rendszeresen éri baleset, ismerik a balesetin, minden évben többször vendégeskedik ott és általában gipsszel távozik. A gyereket még megértem, hogy jól viseli, már amennyire ezeket jól lehet, de szülőként nem tudnék hozzászokni ahhoz, hogy baj történik vele.

Eddig szerencsére elkerültek minket az ilyesmik, viszont most csúnyán megjártuk. Síeltünk és olyan szerencsétlen baleset érte a fiam, hogy mindkét lába eltört. Eddig sose történt semmi, most meg egy ilyen komoly dolog mentéssel, kórházzal, két gipsszel, hónapokig mozgásban korlátozva, kerekesszékben. Nagyon megrázó átélni és így látni. Ti hogy viselitek az ilyet? Mit tanácsoltok?

2020. jan. 22. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Időpont ma 18:23

Miért is kamu?

Nem szokásom a gyerekeim életével viccelődni.

Szánalmas lehetsz ha midnenben kamusztorit látsz.

Az ilyen szánalmasok miatt szoktam ritkán kitárulkozni, most is nehezen szántam rá magam, hogy írjak a kérdésre.

Valaki kérdezte, hogy tévedhetett az orvos. Ezt is megtudtuk. Az időzítés. Másik szülőket is behívták. Ők picivel előbb beértek, jelezték is, hogy ott vannak, de valamiért még nem indultak befelé. Mi viszont nem jeleztünk, csak rohantunk be. Így az orvos amikor meglátott minket azt hihette, hogy a másik család vagyunk akiket várt. Így lett tévedés, természetesen az orvos bocsánatot kért később. Tévedhet még egy orvos is. Már sok éve volt, nem gondolok rá rossz szívvel.

ma 18:23-nak meg.

Nagyon remélem, hogy neked a legnagyobb gondod az életben az lesz, hogy az unalmas, kis szánalmas életedben minden történetet kamunak tartassz. Ennél nagyobb bajod sose legyen..

2020. jan. 23. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

11!

Egy orvos nem fog egy épp beeső párnak egy halálesetet bejelenteni anélkül, hogy biztos ne lenne benne, hogy a megfelelő személlyel beszél. De kamuzz csakntovabb, hatha lesz még aki elhiszi.

2020. jan. 24. 06:55
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
9. vagyok. 12.! Úgy gondolom, hogy ez nem az a téma, amiben valaki ilyennel szórakozna. Mi oka lenne rá? De most komolyan kérdezem. Igen, elhiszem, amit írt, mert egy ilyen történetet kamuként megfogalmazni elég beteges volna bárki részéről. Ha meg tényleg én vagyok jóhiszemű, akkor így jártam.
2020. jan. 24. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Időpont ma 06:55

Te mit nem értesz?? Várták mindkétmcsaládot. Nem éppen betoppantunk, hanem hívásra mentünk be. Mindkét család. Leírtam. A másik család szólt, hogy ott vannak, de még nem mentek be. Mi bementünk.

De minek magyarázomneked. Nincs annyi eszed, hogy megértsd.

Komolyan sajnállak nagyon, hogy ilyen ekvés ésszel kell élned. Itt be is fejeztem

2020. jan. 24. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!