Mit csináljak ha anyukám folyton cseszeget hogy fogyjak le?
Egyszerű: Norbi update diéta + Réka alakreform.
Nagyon szomorú olvasni, hogy egy szülő ilyen szurkálódásokkal alázza a gyerekét. Feltételezem, az átlagnál magasabb lehetsz és nem széled-hosszad egy, így meg hogy sportolsz, fitt vagy, pláne nem értem. 100% hogy nincs igaza anyukádnak,csak sajnos valami miatt próbál beléd kötni, fogást találni rajtad...
Micsoda? Te dagadt? 18 vagyok, szintén 174 centi és 61 kiló. Most vagyunk a legjobb súlyban!
Anyád szimplán irigy.
Anyukáknak valószínűleg kabe annyi sikerélménye van az életben, hogy te komolyan veszed, amit mond. Minden (!) alkalommal, mikor ezzel jön, te csak annyit kérdezz: Anya, miért olyan fontos neked, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben?
Ezt ismételgetném tutira. Semmi mást.
„az a baj ezt nem kompenzálja a rengeteg bók sem amit kapni szoktam”
Ez nem baj. Ez jó. Erre az alapra lehet építkezni. Teljesen jó, hogy nincs rád hatással, mit gondolnak mások. Na, anyud véleményével is pontosan ezt kell elérned! :)
Kösz anya, a hülye beszólásaid miatt lett evészavarom, de látom neked az a jó, ha nekem rossz.
És azonnal sarkon fordulsz, elvonulsz. Nem, nem hallgatod meg a választ, kiénekled, kifütyülöd. Minden egyes alkalommal.
Egy anorexiából (szerencsére nagyon hamar) kigyógyult ismerős lánykától megkérdeztem, hogy sikerült ilyen gyorsan rendbe jönnie.
Szó szerint ezt válaszolta:" A pszichiáter megmondta anyának, hogy kuss van."
,,tuti későn szoktam enni meg megnőtt a fenekem" - Nem tudom te hogy vagy vele, de én így szinte 19 évesen úgy látom, hogy a férfiak azt szeretik inkább, ha nem teljesen lapos egy csaj feneke.
Body Visualizer-el megnéztelek. Hozzám képest vékony vagy. (156 cm, 50-56 kg). S még én is jó súlyban vagyok, hát még te... Semmi okod nem lenne fogyni.
Anyádat meg egyszerűen lesz@rod. Nem a Barbie babákat kell alapul venni az egészséges ember arányai szempontjából.
Esetleg anyukádnak legközelebb, ha lesz a Netfit felmérés, mutasd meg neki, hogy tök oké vagy.
Egyébként én 166cm/82kg/19L/tömzsi alkat nem szoktam sokat szégyenkezni. Soha nem volt, hogy az alakom miatt ne mentem volna pl uszodába/strandra, pedig sokan már ennél kevesebbtől se mennek. Szerintem minden elsősorban fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!