Anya akadályozná, hogy tovább fogyjak. Mit tegyek? 13l (októberben 14)
Arról beszélek szívem, hogy csak ma du 3 kérdés született erröl a témáról, mindenki az anyját okolja, hogy nasikat vesz.
Vicc. Álld meg, ne zabálj, sportolj és akkor fogyhatsz tovább!
Ha nem enged futni akkor tornázz otthon.
Szia!
Én azt nem tudhatom. Csinálj otthoni edzést akkor (felülések, fekvőtámasz,ugrókötél stb...)
Mindenféleképpen egészségesen táplálkozzál. Sok zöldség gyümölcs, coca-cola stb kilőve mert tele van cukorral és nagyon hízlal. Az ilyen chipseket, csokikat, zsíros kajákat meg kerülni kell mert nagyon el lehet tőlük hízni rövid idő alatt. Én 5 hónap alatt fogytam le 30 kg-t 105-ről 75-re 180 cm magas vagyok de még szeretnék 10 kg-t fogyni egész jól haladok már csak 10 kg. Amint elérted a kívánt súlyt már legyen egy olyan étrendet amivel meg is tartod a súlyodat. Mert akkor van értelme a fogyásodnak ha nem hízol vissza. A fogyás csak a kezdet onnantól lesz izgalmas, hogy meg is tudja tartani az ember a súlyát.
Az biztos, hogy a fogyásod tempóját csökkenteni kell.
Ha Édesanyád "keresztbe akar tenni" üljetek le beszéljétek meg, valóban jól látod-e, ha igen miért akar akadályozni. Keressetek valami kompromisszumot (adott esetben talán lassabb fogyás?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!