Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám furán viselkedik?...

Anyukám furán viselkedik? Több lent

Figyelt kérdés
Szóval,anyukám a mai nap folyamán reggel a buszmegállóban mellettem és a két barátom mellett állt. Viccelődtem a barátokkal ő pedig csak mosolygott,majd egyik barátnőm őt is bevonta a viccbe és fura sziszegő hangokat adott ki. Sziszegett,mosolygott,kuncogott majd miután a viccet nagyobb szintre emeltük ő csak komolyan nézett és elfordult.. szégyel engem??? Miért nem nevet a viccemen?? Miért teszi ezt gyermekével??

2020. jan. 17. 08:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%
Kedves válaszolók. Láthatóan nagy a kérdező dilemmája, ha le sem sza rja a válaszaitokat illetve a kérdéseiteket.
2020. jan. 17. 17:44
 22/23 anonim ***** válasza:
25%
Előző, te sem viselkednél máshogy, ha ekkora problémák nyomnák a vállad! 😀
2020. jan. 18. 17:22
 23/23 A kérdező kommentje:
Elnézéseteket kérném kedves válaszolók,elfeledkeztem az itteni kérdésemről. Köszönöm a válaszaitokat,jól áttanulmányoztam az összeset! Külön tetszett,hogy jöttek negatív vélémenyek,tippek, illetve a pozítivak. Szeretném kiemelni,hogy nem rajta nevettünk,nem léptünk fel semmilyen járdára,nem használtunk szitok szavakat. Velünk együtt kuncogott,csak egy perc után abba hagyta és elfordult. Nem velünk foglalkozott, csak balra nézett(mi jobbra voltunk), de mindegy is. Köszönöm választ adok!!!
2020. jan. 21. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!