Anyukam miert viselkedik ugy mint egy 20 eves? :D
Neha elegge tud zavarni es sokkal jobban orulnek neki ha atlagos lenne. Mukormot csinaltat maganak, pothajat rakat fel maganak, minden heten uj ruhakat vesz maganak de elegge csicsasakat (hozzateszem h en mindig mondom neki hogy hadd kaphassak pulcsikat mert kb 2-3 eve ugyanazokat hordom de o mindig mondja hogy van egy csomo...) csiponadragokat hord...
Es a viselkedese is.. Allandoan tancikal, meghall egy zenet elkezdi riszalni magat.. Mar az osztalytarsaim elott is egonek erzem ot neha. Ezen hogy lehet valtoztatni/miert viselkedik igy?
Gondolom nincs együtt apukáddal és nincs párja sem, próbál pasit fogni és elhitetni magával is, hogy milyen jó nő.
Alapvetően szerintem sok baj nincs vele, de az gáz, hogy magának előbb vesz ruhát, mint neked.
Én is imádok öltözködni, de a gyerekem mindig prioritást élvez.
40 évesen mit csináljon? Kötögessen otthon lepukkanva, valami gyászruhában?
Örülj neki, hogy anyukád életvidám és nem egy megkeseredett ember.
Én sulis koromban bírtam az ilyen szülőket.
"es sokkal jobban orulnek neki ha atlagos lenne"
- viszont te egy átlagos, empátia nélküli, butuska tini vagy. Elég egy db ilyen a családban, jó, hogy a szüleid nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!