Anyukám furán viselkedik? Több lent
Figyelt kérdés
Szóval,anyukám a mai nap folyamán reggel a buszmegállóban mellettem és a két barátom mellett állt. Viccelődtem a barátokkal ő pedig csak mosolygott,majd egyik barátnőm őt is bevonta a viccbe és fura sziszegő hangokat adott ki. Sziszegett,mosolygott,kuncogott majd miután a viccet nagyobb szintre emeltük ő csak komolyan nézett és elfordult.. szégyel engem??? Miért nem nevet a viccemen?? Miért teszi ezt gyermekével??2020. jan. 17. 08:45
12/23 anonim válasza:
"Őt is bevonta"
Ez mit jelent? Rajta viccelődtetek, vagy csak vele?
És mi az a "magasabb szint"?
Mi volt a téma?
13/23 anonim válasza:
“Miért teszi ezt gyermekével??”
De mit????
14/23 anonim válasza:
Te viccesnek találtad, ő meg idétlennek.
15/23 anonim válasza:
Ami haverok között vicces, az egy felnőttel, főleg családtaggal már nem biztos.
Anyukád diszkrét volt és inkább kimaradt belőle, és hagyta, hogy inkább egymás között viccelődjetek.
Mondjuk sokat számít, hogy mi volt a viccelődés. Viccmesélés? Egymás ugratása? Beszólás? Nem mindegy :)
16/23 anonim válasza:
Hát ezt így nem teljesen értem. Kicsit bővebben ki tudnád fejteni?
17/23 anonim válasza:
Ha 17 éves vagy akkor mit hisztizel, mint egy 5 éves? Én is szégyellném ha egy ilyen kretént sikerült volna nevelnem..
19/23 anonim válasza:
Úristen,bár mindenkinek ekkora problémája lenne. Ti tinik vagytok,ő felnőtt,ennyi. Ha a fiam majd kamasz lesz,én sem fogok a haverjaival vihorászni meg idétlenkedni.
20/23 anonim válasza:
" miután a viccet nagyobb szintre emeltük"
Hogyan?
Felléptél a járdára?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!