Anyukám furán viselkedik? Több lent
Figyelt kérdés
Szóval,anyukám a mai nap folyamán reggel a buszmegállóban mellettem és a két barátom mellett állt. Viccelődtem a barátokkal ő pedig csak mosolygott,majd egyik barátnőm őt is bevonta a viccbe és fura sziszegő hangokat adott ki. Sziszegett,mosolygott,kuncogott majd miután a viccet nagyobb szintre emeltük ő csak komolyan nézett és elfordult.. szégyel engem??? Miért nem nevet a viccemen?? Miért teszi ezt gyermekével??2020. jan. 17. 08:45
1/23 anonim válasza:
Azért, mert kb. 10 éves lehetsz.
3/23 A kérdező kommentje:
17 vagyok !
2020. jan. 17. 09:30
4/23 anonim válasza:
"miután a viccet nagyobb szintre emeltük" - ez azt jelenti, hogy te vetted át a szót viccmesélésben? :D
5/23 anonim válasza:
Írd már le min nevettetek, lehet, hogy én is szégyelltelek volna...
6/23 anonim válasza:
Már nem tini, azért. A tinik imádnak viháncolni, röhögcsélni mindig mindenen stb.
7/23 anonim válasza:
lehet olyat mondtál amit kinosnak érzett.
Vagy:nem mondtál olyat, de ő fėlrehallhatta..
kérdezz rá..
8/23 anonim válasza:
Gondolom azért mert még egy pulya vagy és ő meg felnőtt! Egyrészt nem ugy érti nem ugy veszi a tinik vicceit mint ti azt gondoljátok. Illetve gondolom nem is érdekelte a ti marhaságotok. Nem biztos hogy szégyell de máskor inkább ne előtte csináld az ilyen dolgokat (attól függ mi volt a vicc témája)
9/23 anonim válasza:
Te viselkedsz furán, de ez életkori sajátosság. Pár év és elmúlik.
10/23 anonim válasza:
valószínűleg ízléstelen volt a vicced, kori sajátosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!