Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám a legaljasabb dolgot...

Az anyám a legaljasabb dolgot tette velem! Mi a véleményetek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon elszaródott a házasságom amikor közös megegyezéssel vártuk a második gyerekünket.

Úgy 8 hetes lehetett a magzat amikor eldöntöttem hogy a házasságom érdekében elvetetem titokban. Viszont pénz kellett volna hozzá, mert Ausztriában kérdés nélkül megcsinálták volna azonnal. Hirtelen nem volt más segítségem, így elmentem anyámékhoz, hogy kölcsön kérjek. Ők nem hogy nem adtak, hanem mindenképpen rábeszéltek hogy tartsam meg. De azért azt éreztették hogy "így jártál, viseld következményeit"...

Tehát hazamentem, és még aznap kétségbeesésemben felkerestem egy pszichológust, aki késöbb eléggé helyrerázott. (párterápiát alkalmazott stb. Jó irányba terelte a házasságomat)

Megtartottam a babát.

Viszont megtudtam késöbb, hogy amikor elmentem anyámékhoz, másnap azt a pénzt - amiért könyörögtem - odadták az öcsémnek hogy megvegye a második hobbyautóját, ami egyébként nem volt létszükséglet. Nem csináltam balhét, de ez jobban fájt, mint az, hogy nem adták nekem a pénzt.

Most pár évvel később a anyám akivek egyébként nem vagyok jó viszonyban, gondolván - hogy marha unalmas az élet- gondolta jól felhergeli a tesómat! Elmondta neki a "majdnem abortuszt" és hogy biztos ezért haragszom anyámra. Erre az álszent tesom, (aki a neje mellett kúrogatott másokat, és a saját feleségét meg a gyerekét ki akarta dobni) bepöccent, és most rohadtul haragszik rám...

Ja a férjemmel nincs gond, megbeszéltük.

Szerintem ez rohadt aljas húzás volt!

#álszentség #gonosz #majdnem abortusz #házzasság krízis
2020. jan. 17. 01:46
 71/104 anonim ***** válasza:
29%
#69 "Én nő vagyok de a férj helyében biztos..." -khmmm... azért próbáld elhinni légyszi, hogy én férfiként azért különbséget tudok tenni aközött, ha a nő úgy dönt valamiről, amiből nekem nem származik semmiféle kötelezettségem, vagy úgy, hogy azzal több évtizednyi kötelezettséget vág a nyakamba a megkérdezésem nélkül. Az első max nem helyes, a második meg aljas.
2020. jan. 18. 12:31
 72/104 anonim ***** válasza:
37%

"Anyád ismer, jó eséllyel tudta, hogy milyen idióta vagy, de szakember helyre tud tenni. Ennyi." - itt most épp elismerted, hogy a Kérdező anyja a saját helyzetével visszaélve erőszakolta a lányára a saját álláspontját. Márpedig semmiféle cél sem szentesíti az eszközt.

Ergó a Kérdező álláspontja helyes, az anyja bizony aljas.

Kérdező, szerintem szakíts meg minden kapcsolatot ezzel a két emberrel, de előtte tudatositsd a testvéredben - lehetőleg anyád előtt - hogy reméled tudja, hogy ezzel elnyerte az anyádról a későbbiekben való gondoskodás 100%-át, mert te soha, semmit, sőt...

Egyébként a testvéred valami fanatikus valláskárosult?

2020. jan. 18. 12:37
 73/104 anonim ***** válasza:
39%
#71: mikor megcsináltak a gyereket akartak mind a ketten. Aztán osszevesztek ki tudja min de nem is számít. Igenis meg kellett volna kérdezni erről a ferjet is mivel lehet hogy ő nem olyan labilis mint a kérdező hogy egy vita miatt elvetesse a gyereket. Maximum pár hét hullamvolgyrol lehetett szó, ahogy azt fentebb kifejtettem miért. Az hogy te örülnél neki ha nem avatnanak be ilyenbe mert nem akarsz gyereket csak egy dolog. Itt viszont közösen tervezték.
2020. jan. 18. 13:08
 74/104 anonim ***** válasza:
10%

Nem a gyereknél fontosabb, hanem a gyerek AKARATÁNÁL.

2020. jan. 18. 13:21
 75/104 anonim ***** válasza:
60%
#74, a kettő gyakorlatilag azonos, az ember méltósága (= szabad akarata) egyenlő magával az emberrel.
2020. jan. 18. 13:26
 76/104 anonim ***** válasza:
71%

#73, csak ismételni tudom magam: " Az első max nem helyes, a második meg aljas."

A "te örülnél, mert"-et te hazudtad oda.

2020. jan. 18. 13:28
 77/104 anonim ***** válasza:
12%
Elég meredek azért méltóságot emlegetni ebben a szituban.
2020. jan. 18. 13:38
 78/104 anonim ***** válasza:
59%
"Elég meredek azért méltóságot emlegetni ebben a szituban." - én egyáltalán nem érzem így... szerintem a Kérdező anyja elég meredeken a Kérdező méltóságába mászott mindkét megmozdulásával.
2020. jan. 18. 14:25
 79/104 anonim ***** válasza:
27%

anyja a saját helyzetével visszaélve erőszakolta a lányára a saját álláspontját.

Miről beszélsz? Nem adott pénzt. nem pedig megtiltotta az abortuszt. A kérdező saját akaratából nem krt mástól és gondolta újra a dolgot, ment szakemberhez

2020. jan. 18. 14:34
 80/104 anonim ***** válasza:
11%
Nem én hazudtam oda. Te mondtad hogy te férfiként így meg úgy.. Oké az te vagy de itt most a kérdezőről meg a férjéről van szó. Nyilván ha tervezték azt a gyereket mint ahogy állítja akkor alap hogy ezt a helyzetet megbeszeli vele és nem a háta mögött akciozik csak mert osszevesztek. Egy felnőtt ember legalábbis így cselekedne.
2020. jan. 18. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!