Az anyám a legaljasabb dolgot tette velem! Mi a véleményetek? Mit csináljak?
Nagyon elszaródott a házasságom amikor közös megegyezéssel vártuk a második gyerekünket.
Úgy 8 hetes lehetett a magzat amikor eldöntöttem hogy a házasságom érdekében elvetetem titokban. Viszont pénz kellett volna hozzá, mert Ausztriában kérdés nélkül megcsinálták volna azonnal. Hirtelen nem volt más segítségem, így elmentem anyámékhoz, hogy kölcsön kérjek. Ők nem hogy nem adtak, hanem mindenképpen rábeszéltek hogy tartsam meg. De azért azt éreztették hogy "így jártál, viseld következményeit"...
Tehát hazamentem, és még aznap kétségbeesésemben felkerestem egy pszichológust, aki késöbb eléggé helyrerázott. (párterápiát alkalmazott stb. Jó irányba terelte a házasságomat)
Megtartottam a babát.
Viszont megtudtam késöbb, hogy amikor elmentem anyámékhoz, másnap azt a pénzt - amiért könyörögtem - odadták az öcsémnek hogy megvegye a második hobbyautóját, ami egyébként nem volt létszükséglet. Nem csináltam balhét, de ez jobban fájt, mint az, hogy nem adták nekem a pénzt.
Most pár évvel később a anyám akivek egyébként nem vagyok jó viszonyban, gondolván - hogy marha unalmas az élet- gondolta jól felhergeli a tesómat! Elmondta neki a "majdnem abortuszt" és hogy biztos ezért haragszom anyámra. Erre az álszent tesom, (aki a neje mellett kúrogatott másokat, és a saját feleségét meg a gyerekét ki akarta dobni) bepöccent, és most rohadtul haragszik rám...
Ja a férjemmel nincs gond, megbeszéltük.
Szerintem ez rohadt aljas húzás volt!
"És egyáltalán nem biztos hogy ugyanúgy gondolkodnak a dologról." - biztosnak persze nem biztos, de kétlem, hogy egy döntés párti meg egy magzatvédő között tudna létezni egy működő házasság...
Persze azért tényleg nem 0% az esélye.
De ugye mindez teljesen irreleváns az alapkérdésben, ami a Kérdező meg az anyja/testvére kapcsolatáról szól.
Azt meg el nem tudom képzelni, hogy ki és miért moderáltatta ki a Kérdező utolsó hozzászólását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!