A nagymamám és anya sosem voltak igazán jóban, vihetjük tovább mi is ezt a dolgot? ( A többi lent)
A rossz minták adottak, de ha mindkét fél ráfigyel, s még az elején nyakoncsípi a szitut, ami odáig vinne, kikerülhető.
Érdekes dolog volt nemrég rájönnöm, hogy ugyanúgy évek óta nem tartom a kapcsolatot anyukámmal, mert állandóan meg akarja magyarázni nekem a szeretet nevében, hogy mit csinálok nagyon rosszul az életemben, mint ahogy ő tette ezt az apukájával sok-sok évvel ezelőtt! :D
Sztem nagyon fontos idejében felismerni a mintát a "gyerek" részéről, hogy mikor szülőként abba a helyzetbe jut, ne viselkedjen ugyanúgy.
2, nekem ugyanez, apuval :)
az elköltözésben az a jó, hogy hétköznap nem idegelitek egymást a marhaságaitokkal, amikor meg találkoztok, mindenki tök happy és rózsaszín ködben úszik, meg különben is, havi három napot kibír szép csendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!