Hogy menjek így haza?
Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy neki koccantam egy autónak. A másik féllel megbeszéltük, kifizettem a kárt. Az én autómon (amit a szüleimtől kaptam) látszik a koccanás helye, mert a fehér festék a másik autóról rákenődött. Már beszéltem egy átszerelővel, hogy újra tudják festeni, de csak jövőhéten kedden, ezért a hétvégére nem akarok hazamenni, mert akkor mindent el kell mondanom és félek...
22/L
Ad1: 22 éves vagy,aki koccant egyet,nem egy 12 éves,aki 1-est kapott.
Ad2: így,hogy keveset tudunk a háttérről,nehéz jó tanácsot adni. És ne gyertek nekem azzal,hogy ha fél hazamenni,akkor biztos emberevő szörnyetegek szülei,mert itt linkelt valaki egy kérdést,ahol valaki úgy félt beszélni a szüleivel,hogy amúgy jó a kapcsolatuk.
Ad3: egy normális szülő nem a kocsi miatt fog izgulni,hanem örül,hogy senkinek semmi baja nem lett. Mi egyszer teljesen behorpasztottuk apósomék kocsiját,mert megcsúsztunk az úton és egy fának mentünk. Mikor megtudták,mi történt,a kocsi volt a legkisebb bajuk,pedig gázabb volt egy kis horpadásnál.
Ad4: ha ennyire félsz,akkor mondd azt,hogy nem te tehettél róla,hanem a másik sofőr koccant beléd. Bemártani ezzel se fogod,mert a lőtéri kutya se tudja,hogy ki volt.
Egyik osztálytársam 18 évesen friss jogsison iskolába menet bement a sáncba. Már aznap reggel nem hogy a szülei tudták, de még az osztályfőnök s mi is. :D Pedig ő még be is horpasztotta egy kicsit a kocsit.
Nem 12 éves vagy, aki betört egy ablakot... Nem értem miért nem mered elmondani. Főleg hogy csak a festésen látszik az egész.
"Hol nem vállalja a felelősséget szerintetek?"
A szülei előtt.
Vagy mondok egy másik sztorit:
Egyik unokatestvérem a ballagásakor az iskolából hazafelé menet nekiment egy kerítésnek. Őt jobban megviselte ez, mint a szüleit, pedig egy kocsiban voltak vele. :D
Örülök, hogy jol végződött :-) sok szerencses km -ert kivanok :-)
Minden jó ha a vége jó.
Az csak egy rakás pléh semmi más. :-) a legjobbakat kivánom neked :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!