Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy neki koccantam egy autónak. A másik féllel megbeszéltük, kifizettem a kárt. Az én autómon (amit a szüleimtől kaptam) látszik a koccanás helye, mert a fehér festék a másik autóról rákenődött. Már beszéltem egy átszerelővel, hogy újra tudják festeni, de csak jövőhéten kedden, ezért a hétvégére nem akarok hazamenni, mert akkor mindent el kell mondanom és félek...
Azt nem értitek, hogy akinek pl. olyan apja van, mint nekem, hogy egy négyesért szarrá vert (és tök mindegy, hány éves vagy, csak mert elmúltál 18, nem fog leállni) az igenis fél hazamenni ilyen esetben. Egy megoldás van, ne menj haza és kész. Ha viszont nincs ilyesmiről szó, akkor nem normális dolog, hogy nem tudod elmondani a szüleidnek.
2020. jan. 14. 21:46
12/38 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj haza, mondd el, mi történt, nem valószínű, hogy haragudni fognak a szüleid.
2020. jan. 14. 22:36
13/38 anonim válasza:
Kb. úgy drámázol itt, mintha legalábbis halálra gázoltál volna valakit.
Ha annyira durvák a szüleid, akkor ne menj haza és kész. De egy átlagos szülő előtt mi a bánatnak kéne konspirálni?
2020. jan. 14. 22:36
14/38 anonim válasza:
Mi meg nem ismeritek a kérdezőt? :D
2020. jan. 14. 22:50
15/38 anonim válasza:
Egy koccanás?? Az semmi, nem is értem. Majd ha totálkárosra töröd, ne adj Isten, meg is sérül valaki, akkor aggódhatsz, de akkor sem a szüleid miatt.
2020. jan. 14. 23:30
16/38 anonim válasza:
Miért kéne ezt elmondani? Én még sose koccantam, de nem hiszem, hogy ezt külön bejelenteném. A károsulttal rendezted, a hibát javíttatod, kész.
Mondjuk én sose értettem ezt a hatalmas felhajtást egy karcolás miatt, de nem értek a kocsikhoz.
2020. jan. 15. 00:14
17/38 anonim válasza:
Busszal.
2020. jan. 15. 00:18
18/38 anonim válasza:
Mindenkivel történik koccanás, vagy ilyesmi. Ez nemgáz, főleg hogy senkinek semmi baja.
2020. jan. 15. 00:42
19/38 anonim válasza:
A felnőttség bizony ott kezdődik, hogy vállalod a tetteidért a felelősséget!
2020. jan. 15. 04:38
20/38 anonim válasza:
Az most komoly ? Mindenki koccan az életébe 1x-2x ha nem saját hibából akkor másokébol,az autót nem totálkárosra törted ezek szerint ,nem ütöttél el senkit,mindenki épségben megúszta ezek szerint .
Nyugi ha nem akkarsz ne menj haza ,lépj túl rajta .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!