Hogy menjek így haza?
Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy neki koccantam egy autónak. A másik féllel megbeszéltük, kifizettem a kárt. Az én autómon (amit a szüleimtől kaptam) látszik a koccanás helye, mert a fehér festék a másik autóról rákenődött. Már beszéltem egy átszerelővel, hogy újra tudják festeni, de csak jövőhéten kedden, ezért a hétvégére nem akarok hazamenni, mert akkor mindent el kell mondanom és félek...
22/L
ha az én gyerekem azzal jönne haza, h koccant, de senkinek semmi baja, és elintézte a kár kifizetését, akkor annak örülnék, h nem lett semmi baja! lesz.rnám, h a kocsijának mi baja lett...
50/F
Igy probald meg: anya, apa nagyon sajnálom de veletlenül koccantam az autoval. Senkinek semmi baja nem lett. Neharagudjatok ujrafenyeztetem jövő hét kedden.
Az auto csak auto szerintem a gyerek egy szülő szamara milliószor előrébb van mint egy rakás pléh, mégsem akkor valami baj van.
Nem tudom, mi az oka annak, hogy félsz.
Ha mondjuk apád belepofoz a földbe, akkor megértem, hogy félsz.
De ha semmi ilyesmi, akkor sajnos nem is értem a kérdést.
Szerinted ő mit csináljon?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Honnan tudjátok, hogy milyen szülei vannak, hogyan fognak reagálni? Én egyszer parkolás közben nyomtam meg az autót a kerék felett, max 2 cm-es a sérülés, apám mégis nekiállt cirkuszolni, hogy össze van törve az autó. Ő csinált már cifrábbakat is az övével, persze az nem baj.
Kérdező, ne menj haza hétvégére, ha tudod, hogy balhézni fognak. Megmondod, hogy programod van és ennyi.
Aki a "felnőttes" dumával jön gondolom egy kiégett garzonlakó nőtlen férfi vagy csak szimplán irigy a lányra hogy kapott egy autót...jöhet a lepontozás ;)
Kérdező:Csak simán mond el nyugodtan ahogy szoktatok beszélgetni.Ugyanazt elmondod amit itt leírtál és nem lesz belőle semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!