Hogy menjek így haza?

Figyelt kérdés

Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy neki koccantam egy autónak. A másik féllel megbeszéltük, kifizettem a kárt. Az én autómon (amit a szüleimtől kaptam) látszik a koccanás helye, mert a fehér festék a másik autóról rákenődött. Már beszéltem egy átszerelővel, hogy újra tudják festeni, de csak jövőhéten kedden, ezért a hétvégére nem akarok hazamenni, mert akkor mindent el kell mondanom és félek...

22/L

2020. jan. 14. 19:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, amikor autót vesz az ember, hogy ez történik. Addig örülj, amíg nem lett nagyobb baj.

Én nem titkolóznék, elmondanám őszintén.

2020. jan. 15. 06:33
 22/38 anonim ***** válasza:
86%

Ti miről beszéltek, milyen felelősség vállalás? A kérdező felnőtt nő, aki a saját autójával koccant (igen az övé, függetlenül attól kitől kapta), kifizette a károsultat és nyilván kifizeti a saját kárát is. Hol nem vállalja a felelősséget szerintetek?

Amúgy kérdező, ha ilyen gyökerek a szüleid, hogy ilyen semmiségekből patáliát csapnának, akkor ne menj haza.

2020. jan. 15. 06:49
 23/38 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Egy hónapja jártam így és rettentően szégyelltem magam meg gyomorgörcsöm volt az eset miatt, bár én már nem otthon lakom és régebb óta is vezetek. Ha a szüleid normálisak nyugodtan mond el otthon. Tényleg mindenkivel előfordul. Én a munkahelyi parkolóban jártam így, mindenki ahogy beértem és elmeséltem azt mondta, hogy ez sajnos előfordul azzal, aki vezet. A párom és anyukám is ugyanezt mondta. Nem rommá törted, nem történt személyi kár, nem jó nyilván, de megesik. Ne idegeskedj, megtetted amit lehetett.
2020. jan. 15. 08:21
 24/38 anonim ***** válasza:
13%

Menjél csak haza, és vállald a következményeket! A szüleid is vállalják, ha annyi eszük volt, hogy alád rakták az autót!

Nem is volna szabad engedni, hogy adott személy más pénzén vett kocsit vezessen! Ha az illető saját maga dolgozott meg a pénzért, amin vette, már csak ebből kifolyólag is jobban vigyáz a kocsira, és ezzel együtt a közlekedésben más emberek életére/értékére/biztonságára.

Te még nem nőttél fel a feladathoz, ez a hozzáállásodból látszik! Közveszélyes vagy!

Mint ahogy a legtöbb korodbéli, aki nem maga dolgozott meg a kocsiért. Száguldoztok, szabálytalankodtok, nem egyszer részegen vagy bedrogozva. Ez a nagy baj, nem az, hogy most apuci leszid...

2020. jan. 15. 09:51
 25/38 anonim ***** válasza:
41%
11 éve vezetek 3 motort törtem szarra, es 1 autot totalra 2őt meg megjavotottak, ugyh igy, nem dicsekedni akarok mert ezt a peldat senki ne kövesse de megesik, ameddig senkinek semmi baja nincs addig jo. Örültem volna ha megúszom koccanassal :-) az elet megy tovabb.
2020. jan. 15. 09:54
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Erre szokták mondani, hogy ennél nagyobb baj sose ne legyen. Főleg autóval kapcsolatban. Nem sérült meg senki, az autónak se lett semmi komoly baja. Bárkivel előfordulhat. Nyugi!

A szüleidtől miért félsz?

2020. jan. 15. 10:17
 27/38 anonim ***** válasza:
88%

"Te még nem nőttél fel a feladathoz, ez a hozzáállásodból látszik! Közveszélyes vagy!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Zseniális hozzászólás.

Kedves Kérdező! Menj haza nyugodtan, mondd el mi történt, és hogy milyen ügyesen elintézted. Nem láttam az autót mert... és ebből megtanultam hogy jobban figyelek amikor... Használd ezeket a mondatokat ha nagyon magyarázkodni akarsz.

A rákenődött festék kis koccanást jelent emberek! Van akinek kipolíroztam a kocsijából ezt a nyomot. Ezek felületi hibák, erre elkezd itt mindenki őrjöngeni. Nyugi. "Veszélyes" akkor leszel ha most félni kezdesz, egyre kevesebbet vezetsz, bizonytalan leszel. Tanulj abból miért koccantál, és irány vissza az utakra. Közveszélyes... ennyi erővel gyilkosnak is hívhatod, körülbelül annyi alapja van.

2020. jan. 15. 10:26
 28/38 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anno volt egy balesetem az akkori párommal. Nekünk jött a kamion. Párom meghalt, én fél évig majdnem kórházba voltam. Ausztriában történt, oda vittek be kórházba. 3 nap után szálitottak magyarba. Apámnak nem az volt a legnagyobb baja, hogy majdnem meghaltam vagy párom miatt gyászolók..hanem, hogy ki kell fizetni.

Szóval vannak ilyen brom szülők. Ha a Tiéd is ilyen, akkor ne menj haza.

Ha ne ilyenek, akkor sztm nyugodtan mond el nekik.

Én is nő vagy, 9 éve van jogsim és 1 eve buszozom.

Eddig egy Bulgár autóst vittem el, az is férfi volt (előző kommenthez).

2020. jan. 15. 10:33
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer rámentem a padkára parkolásnál. Nem a kerékkel, hanem a kocsi elejével, és alul le is szakadt félig egy kisebb rész, leért az útra.

Tesóm jött el a szomszédos városból megcsinálni, de nem tudta, úgyhogy csak felkötözte, hogy ne lógjon az a kis műanyag. Lehet még mindig csak a kötözés fogja, nemtudom apa csinált-e vele valamit :D

Azt te tudos milyenek a szüleid. Ha hiszti rohamot kapnának inkább menj haza busszal vagy ne menj.

2020. jan. 15. 10:51
 30/38 anonim ***** válasza:
77%
Ne menj haza :D
2020. jan. 15. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!