Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukák, ti hogy viszonyultok...

Apukák, ti hogy viszonyultok a gyerekekhez?

Figyelt kérdés

A jómúltkor beszélgettünk apámmal, aki azt mondta, hogy normális az, ha egy 30-as apa nem szereti a gyerekét. Ő állítja, hogy rendben van, hogy a horgászat és a nőzés fontosabb volt neki, mint a gyerekei. Az ő húga, azaz a nagynéném szavajárása is az, hogy "a férfi a nőhöz ragaszkodik, a nő meg a gyerekhez".

Én azt már feldolgozta, hogy apám engem sose szeretett, és bőven elég volt neki évente 10 perc találkozás meg néhány telefon. De nem akarom elhinni, legalábbis bízom benne, hogy nem ez az általános.

2020. jan. 11. 16:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Normális ember, normális érzelmi intelligenciával természetesen imádja a gyerekét, legyen az nő vagy férfi. Akkor is,ha nem tervezett, véletlen stb gyerek. Aki nem ilyen,az egy érzéketlen, gyatra élőlény.
2020. jan. 11. 18:03
 12/24 anonim ***** válasza:
24%

Nem tervezett.

Tehát egy tudatlan,aki felcsinál valakit,és erről a gyerek tehet.

Na,igen,szörnyű az ilyen ember.

De nem számít,csak az,hogy szaporodjunk,sokasodjunk,legyen adófizető.

Az nem baj,hogy hogyan élnek az emberek,a családon belüli erőszak nem baj.A gyerek elhanyagolása nem baj.

A lepontozásból is látszik,hogy milyen mentális állapotban van az ország.

2020. jan. 11. 18:26
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

""a férfi a nőhöz ragaszkodik, a nő meg a gyerekhez"."

A kérdés az,hogy a nő minek ragaszkodik egy ganéjhoz,aki a saját gyerekét nem szereti.

2020. jan. 11. 18:32
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
...látom megjelentek anyucik meggyilkolni a kérdést...
2020. jan. 11. 19:44
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

Hát az én párom jobban ragaszkodik a gyerekekhez, mint én.

Ha veszekedünk pl és mondom, hogy akkor menj vissza anyádhoz az az első, hogy rávágja, hogy viszi a gyerekeket is.

Az első alig volt 1 éves mikor lehetősége lett volna biztos helyre menni külföldre dolgozni, de azt mondta nem bírná ki a gyerek nélkül, eltelt azóta 5 év, a lehetőség még mindig ott van, a pénz is nagyon kéne de nincs az a pénz amiért elmenne nélkülük.

Már mikor 2 napig távol voltunk az első nap sírt, mert hiányoztak neki

2020. jan. 11. 20:08
 16/24 anonim ***** válasza:
83%

"Nem tervezett.

Tehát egy tudatlan,aki felcsinál valakit,és erről a gyerek tehet."

Nem #12, anyuci tehet róla, aki ilyen körülmények között megtartotta a terhességet, mert egy életképtelen embrió fontosabb volt neki a saját párjánál. Na, én az ilyen nőkre használnék hasonló jelzőket, mint amit te előadtál.

Viszont ha így tett, akkor talán vállalja ő a felelősséget a gyerekkel szemben, hogy MIATTA nincs tényleges apja.

Az ugyanis teljesen normális, hogy valakinek a kudarca eleven emléke sose (vágod? SOSE) lesz az imádata tárgya.

2020. jan. 11. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak nem mondanám,de gyakorinak igen .

Ehhez sokszor a nők is adják a lovat,kisajátítják a gyereket,az apát mellőzik , vagy itt is hányszor olvastam,hogy teljesen normálism,hogy egy férfi a gyerek 5-6 éves koráig nem foglalkozik vele,hiszen "mit kezdjen egy ilyen kicsi gyerekkel" . Az én apám sem foglalkozott velem,szeretett a maga módján,és jóban is vagyunk,nem haragszom rá emiatt.

Igazából én a környezetemben kizárólag ezt tapasztalom , de hiszek az ellenpéldában . Mindenestre én ilyen életet/családi kapcsolatot semmi esetre sem akarok magamnak,így le is mondtam a gyerekvállalásról .

2020. jan. 12. 01:12
 18/24 anonim ***** válasza:
56%

14

Nem vagyok,anyuci.

Gyermektelen férfi vagyok.

A véleményemet tartom.

2020. jan. 12. 05:55
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

"Nem #12, anyuci tehet róla, aki ilyen körülmények között megtartotta a terhességet, mert egy életképtelen embrió fontosabb volt neki a saját párjánál. Na, én az ilyen nőkre használnék hasonló jelzőket, mint amit te előadtál."

Akkor haragudjon anyucira apuci.

A gyerek erről akkor sem tehet.

És ha ennyire nem bírja a saját gyerekét,akkor inkább tényleg ne is legyen a gyerek környezetében,éreztetve vele minden nap,hogy nem szereti őt.

De az ilyen apucik,úgy látszik még egy ilyen után is ragaszkodnak anyucihoz,mert azért nem hagyják ott az ilyen nőt.

Egyébként a védekezés 2 fél dolga.

Ha védekezik,két ember,és ennek ellenére besikerül a gyerek,azok jó eséllyel vannak annyira értelmesek,hogy ha már így alakult,nem így viselkednek a gyerekkel.

Ha valaki ennyire irtózik a szülőség gondolatától,akkor pedig jobb,ha elkötteti magát,mert az a biztos.

2020. jan. 12. 06:01
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok,anyuci.

Gyermektelen férfi vagyok." - ezer bocs, akkor másképp vagy inkompetens az "Apukák, ti hogy viszonyultok a gyerekekhez?" kérdésben.

2020. jan. 12. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!