Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám szerint kövér vagyok,...

Az anyám szerint kövér vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 165 cm magas és 55 kg. Anya meg folyton azt mondogatja nekem hogy dagadt vagyok meg hogy fogyjak le. Én eddig úgy gondoltam nem vagyok kövér de kezdek kételkedni magamban.

Egyébként néptáncolok, de csak hetente egyszer van próba, máshova meg nem tudok menni sportolni, mert így is átlagosan 5 és fél hat között végzek az iskolában és még utána is rengeteget kell tanulnom.

A testvérem is folyton kövérnek nevez, de tőle már megszoktam, tinédzser, folyton veszeledne úgyhogy rá nem is hallgatok. De az nagyon rosszul esik, hogy a saját anyám kövérez le, amikor ő sem vékony és genetikailag sem vagyok az a nádszálvékony, és nem is leszek, mert évekig úsztam, úgyhogy a felsőtestem robosztusabb mint a többi lánynak.

Tudnátok mondani valamit, hogy mit csináljak? Mert már nagyon kétségbeestem.

2020. jan. 2. 16:45
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, semmi szükség semmiféle képre, ne foglalkozz azzal, aki azt kér.
2020. jan. 3. 12:40
 42/50 anonim ***** válasza:
91%

Én amíg tényleg kövér voltam (nem úgy ,mint te-neked normális a testsúlyod) ,azt hallgattam milyen húsos vagyok,meg töltöttgalamb,kövér stb évekig.

Miután lefogytam,egyáltalán nem kórosan, hanem a normál tartományba,azóta meg azt hallgatom mennyire ronda sovány lettem..

Tanulság : vannak,akiknek sosem leszel elég jó. Igen szomorú,ha az embernek a saját anyja ez a személy,de meg kell tanulni ignorálni,vagy megkeseríti az életed,ő meg ugyanolyan jól alszik éjjel..

2020. jan. 3. 12:47
 43/50 anonim ***** válasza:
32%

Mindenki tudja, hogy ezekkel a paraméterekkel senki nem lehet kövér.

Tehát a kérdést feltevő nem százas és azok sem akik nyálaznak, hogy mekkora bomba lehet. Azaz a beteg lelkét simogatják.

Amúgy nő vagyok. A francot se érdekelné a kérdező habteste, ha nem kérdezne hülyeséget.

2020. jan. 3. 12:58
 44/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Aki meg itt sérteget, hogy nem vagyok normális… nekik is köszönöm szépen. Én személy szerint senkire nem mondom, hogy hülye vagy bármi mást, ha nem ismerem. Ha ismerem sem. De köszönöm, hogy kifejeztétek a véleményeteket az agyi kapacitásomat kapcsolatban, annak ellenére, hogy ennek semmi köze nincs az általam feltett kérdésre. Köszönöm szépen, teljesen épelméjű vagyok. A kérdést azért tettem fel, mert elbizonytalanítottak magammal kapcsolatban, a testének kapcsolatban. Nem arra irányult a kérdés, vajon hülye vagyok-e. Tehát aki erre válaszolt, azt jelentem. Köszönöm.
2020. jan. 3. 13:12
 45/50 A kérdező kommentje:

*kapacitásommal

**kérdéshez

*** testemmel

2020. jan. 3. 13:14
 46/50 A kérdező kommentje:

Egyébként akik képet kértetek. Nincsen hozzá jogotok, hogy követeljétek tőlem, hogy rakjak fel bármilyen képet. Elmondanám, hogy Facebookra sem töltögetek fel mindenféle képeket. Ide akkor miért is tenném?

És újra leírom, a kérdéssel szerintem senkit nem provokáltam. Nincs benne véleményem szerint semmiféle sértés. Ha szerintetek van, akkor indokoljátok már meg légyszíves, hogy mi az, ha annyira okosak vagytok.

2020. jan. 3. 13:19
 47/50 anonim ***** válasza:
84%

Nyugi, csak ki akarják rád verni.

Különben is a te dolgod, hogy mit töltesz fel magadról, mit nem.

Ennyire ne húzd fel magad pár trollon.

2020. jan. 3. 14:15
 48/50 anonim ***** válasza:
82%

Ez nem teljesen igaz, bőven látszik már rajtam az az 5-7 kg túlsúly (kilóra pontosan persze nem lehet megmondani, mert az ember teste folyamatosan változik).

Arra akartam rávilágítani, hogy jó esetben még akkor sem szégyeníti meg az ember a gyerekét, ha valóban nem a legjobb (pl vannak testi hibái, vagy mondjuk kicsit gyengébb képességű).

2020. jan. 3. 14:29
 49/50 anonim ***** válasza:
89%

170 cm 63-65 kilo vagyok es 24 éves . Hatalmas a mellem, erős csontozatu vagyok, nagy a combom, a hasam viszont lapos, de nem vagyok kövér. Engem is allandoan b*szogattak nagyszuleim és edesapám, hogy kövér vagyok. Aztán 65 kilóról lefogytam 45 kilora, akkor azert baszogattak.. Anorexias lettem majd bulimiás. Rettenetes idoszak volt. A kaloriaszamolasrol szolt az eletem es arrol, hogy mikor ehetek vegre. Allandoan faztam es semmi erőm nem volt. Éhségtől nem tudtam aludni. Majd nem tudtam kontrollalni magam, allandoan falasi rohamaim lettek. Es most 64 kiló vagyok. Szeretnék fogyni kicsit az igaz.

Azota nem baszogatnak amiota lattak sovanyan es visszahiztam.

2020. jan. 3. 15:21
 50/50 Andi80018 ***** válasza:
84%
Pont optimális a magasságodhoz a súlyod. Kíváncsi lennék, hogy egészében mondják, hogy kövér vagy, vagy esetleg bizonyos testrészedre? Mert valóban, lehet valakinek mondjuk nagy feneke, de felül vékony, és súlyban mégis normális. Viszont azért nem korrekt, hogy anyud lekövérez, mert azért neki van némi köze a gyereke testalkatához! :-) Amúgy az látszik egy emberen, ha masszívabb testalkat, vastagabb csontozatú, vagy tényleg zsíros. Nem mindegy. A néptánc elég kemény mozgásforma egyébként, tök jó, hogy csinálod! :-)
2020. jan. 3. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!