Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerint a képen lévő lánynak jól áll a plusz husi vagy már túl kövér?
2019. márc. 21. 12:37
2/20 anonim válasza:
Figyelj, nekem bejön a "van mit fogni" alkat, de ennek a hölgynek nem a plusz husi a problémája, hanem egyszerűen túl alacsony, pláne ahhoz képest aránytalanul széles, vaskos, tömzsi. Remélem, nem bántottam meg senkit, de ha az őszinte véleményemre voltál kíváncsi, az ez.
30/F
3/20 anonim válasza:
Amit most látok, az a probléma kezdete. Ha nem változtatsz,csak kövérebb leszel.
4/20 anonim válasza:
Nem áll jól neki. Vagy 15 kilóval kevesebb lenne ideális. Ami rajta van, nem a van mit fogni kategória, hanem nem esztétikus és valószínűleg a lánynak sem kényelmes a túlsúly.
5/20 anonim válasza:
Nem az én stílusom. De csinos, arányos. Nem kell mindenkinek ugyanolyan vékonynak lennie. Nem kövér, csak husi. Sokan ezt szeretik.
6/20 anonim válasza:
Nőies alkatú, de kövér. Nem kell csontkollekcióra fogynia, de ez már sok szerintem.
8/20 anonim válasza:
Szerintem itt a legnagyobb probléma, hogy egy ilyen ruhához magasszárú tornacipőt vett fel... Na ez az igazán ízléstelen ezen a képen. Ízlésficam..
Ha nekem egy ilyen alkat bejön, akkor igazából kit érdekel, kinek mi a véleménye. A testfelépítése arányos, igen, van rajta felesleg. De nem csúnyán kövér, hanem arányosan. Ez sokat számít.
23L
9/20 anonim válasza:
Akkora gáz nem lenne, de azok a lábak? Bocs de nem...
10/20 anonim válasza:
Nem értelek titeket. Nekem tetszik, szerintem semmi baj nincs vele. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!