A barátom szerint kövér vagyok, szerintetek is?
Figyelt kérdés
158 cm és 53 kg vagyok. Szerintem normális az alkatom. Szerintetek sok az 53 kg? :( Régebben csontsovány voltam, nem tudtam enni rossz volt a gyomrom plusz stressztől. Sokat rosszul is voltam emiatt. Én örülök, hogy helyreállt azóta a súlyom. De a barátom folyton azzal piszkál, hogy fogynom kéne. :( Szerintetek hány kg ideális 158 cm-hez?2018. máj. 23. 16:56
1/11 anonim válasza:
Aki ilyennel piszkál az nem a barátod, egyáltalán nem vagy kövér.
2/11 anonim válasza:
Dobd ki a pasit, már ha lehet egyáltalán ilyen férget annak nevezni. Teljesen normális a súlyod.
3/11 anonim válasza:
Ha barát=párod, akkor dobd ki a piscába, ha a barát=haver, akkor is :D
4/11 anonim válasza:
Ha a barátod csontsoványként ismert meg, akkor lehet, hogy csak az hiányzik neki. Illetve, hogy neki alapból azért tetszettél meg, mert nagyon sovány voltál... Normális a súlyod, de ha az az eset áll fenn, amit írtam, akkor a barátod is "normális". Meg lehet beszélni a problémákat és kompromisszumra jutni.
5/11 anonim válasza:
Kb. én is ennyi kg vagyok, majdnem ugyanilyen magasan. Nekem mindenki azt mondja, milyen sovány vagyok, szóval a barátod dobjad mert nem normális hogy kövérnek hisz téged.. szerintem pont jó súlyban vagy :)
6/11 Miss Endzsi válasza:
Ha ez izom, akkor teljesen okés.
7/11 anonim válasza:
Max.1-2kg lehet csak rajtad pluszban,de több semmikepp
Látatlanban nehéz megmondani!
8/11 anonim válasza:
Ha valaki nekem ilyet mondana (főleg ennyi cm-rel és kg-mal) az már nem lenne a barátom.
Teljesen normális, egyébként meg a lényeg hogy te úgy látod, hogy így rendben vagy, elégedett vagy magaddal. Egyedül ez számít.
Főleg hogy most állt helyre a szervezeted, ezek szerint ez nálad a "normál" súly. Inkább örülhetne ennek...
9/11 anonim válasza:
Baratnom 155cm es 52-55kg altalaban.
NEM kover..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!