Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom folyton mondja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyton mondja nekem, hogy hízzak már egy kicsit, de szerintem kövér vagyok, többi lent?

Figyelt kérdés
Barátommal már 3 éve együtt vagyunk, én 18/L ő 19/F. Én 160,5 cm vagyok és 49,6 kg, jó alakom van (az ő állítása és a barátaim állítása szerint is). Ő pedig 171 cm körül van, és 74 kg (ő nem kövér, kockás has izmos) és ő sokszor mondja, hogy elég vékony vagyok hozzá képest (súly miatt) hogy hízzak egy kicsit, de szerintem így is kövér vagyok. Szerintetek? Fogynom kellene még, mert tényleg sok a testsúlyom vagy inkább híznom kellene? (Már többször is összevesztünk e miatt, hogy fogyni akarok, de ő mindig mondja, hogy akkor elhagy, igazából nem értem miért, na mind 1 lényegtelen..)
2016. dec. 20. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Magasabb vagy nálam egy centivel, és én 55 kiló vagyok, és abszólút nem is közelítek a kövér felé. Szóval hidd el inkább, hogy nem vagy az. Arra meg nem tudok mit mondani, hogy szeretné, hogy hízz. Úgy tegyél, ahogy te jól érzed magad, csak ne kezdj el fogyózni! 15/l
2016. dec. 20. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, azt szeretné, hogy "legyen mibe harapni" (idézet egy régi mozifilmből).
2016. dec. 20. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindig azzal hozakodik elő, amikor felhozom a témát vagy esetleg ő, hogy fél attól, hogy így is vékony vagyok (szerinte), nehogy anorexiás legyek, vagy legyen valami bajom (de szerintem csak kifogás)
2016. dec. 20. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt jogos az aggódása. Gindolkozz el egy kicsit h tényleg minek akarsz még fogyni. Nincsenek-e önértékelési problémáid. Én 157 vok 52kg. A bf-em pedig annyi cm mint én és 49kg.Mindketten megvagyunk elégedve a súlyunkkal.Nen akarunk fogyni. Te is pont jó vagy.Ne fogyj, ez a tanácsom. És nem akartalak megbántani. Boccs ha vmi nem úgy jött le ah kellett volna.
2016. dec. 20. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen sulybol fogyni akarsz akkor az már igencsak anorexia-gyanus. Igaza van a párodnak, nagyon vékony vagy és gáz ha nem látod be.
2016. dec. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!