Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám szerint kövér vagyok,...

Az anyám szerint kövér vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 165 cm magas és 55 kg. Anya meg folyton azt mondogatja nekem hogy dagadt vagyok meg hogy fogyjak le. Én eddig úgy gondoltam nem vagyok kövér de kezdek kételkedni magamban.

Egyébként néptáncolok, de csak hetente egyszer van próba, máshova meg nem tudok menni sportolni, mert így is átlagosan 5 és fél hat között végzek az iskolában és még utána is rengeteget kell tanulnom.

A testvérem is folyton kövérnek nevez, de tőle már megszoktam, tinédzser, folyton veszeledne úgyhogy rá nem is hallgatok. De az nagyon rosszul esik, hogy a saját anyám kövérez le, amikor ő sem vékony és genetikailag sem vagyok az a nádszálvékony, és nem is leszek, mert évekig úsztam, úgyhogy a felsőtestem robosztusabb mint a többi lánynak.

Tudnátok mondani valamit, hogy mit csináljak? Mert már nagyon kétségbeestem.

2020. jan. 2. 16:45
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem beszéld meg/szólj vissza/jelezd, hogy ez így nem oké... Megjegyzem engem is piszkál a család, mondjuk van is egy pici pocim de azert az a legszarabb hogy a nagyapámmal való utolsó találkozáskor is mondta nekem, hogy fogyjak le... (Persze ezt akkor nem tudtuk mert hirtelen ment el...) Szóval cselekedj amíg lehet. 166-167 cm/82-85kg/19
2020. jan. 2. 19:52
 32/50 anonim válasza:
92%
Szerintem meg az anyád egy idióta! A testmagasságod és a testsúlyod arányát figyelembe véve éppen a normális súlytartomány alsó határán vagy! Szóval pont normális a súlyod. Isten mentsen meg mindenkit az ilyen szülőktől! Bármennyire is erős ez, de így van, és ennél csak sokkal cifrábbat tudnék még írni, de inkább visszafogom magam! Egyszerűen undorító, mikor egy szülő, a gyerekéhez úgymond legközelebb álló személy ilyen szinten aláássa a gyereke önbecsülését! Nehogy hallgass rá, nem normális! Ne hagyd, hogy testképzavaros, anorexiás kislányt csináljon belőled! Pont egy ilyen történetet mutat be az Életre éhezve című film is. A két lányt az anyja olyan szigorúan fogta az evésben, hogy nem hízhattak még fél kg-t sem. Mert neki az volt a meggyőződése, hogy egy nőnek vékonynak kell lennie, mert az a nőies. Ezzel pedig elérte azt, hogy az egyik lánya fiatal felnőttkorára anorexiás lett, és hiába próbáltak segíteni rajta, egyszerűen nem lehetett, mert berögződésévé vált, hogy minél soványabbnak kell lennie. Ennek következtében pedig meg is halt, mert elgyengült a szíve! A történet persze kitalált, de nagyon is valóságba illő! Szóval ne hagyd, hogy az anyád(bár az ilyen az nem anya!), ugyanilyenné tegyen téged is!
2020. jan. 2. 20:16
 33/50 anonim válasza:
91%
Utolsó vagyok, 23/F. Ez lemaradt.
2020. jan. 2. 20:18
 34/50 anonim ***** válasza:
76%

Én kövér vagyok, de még így sem cs-sztet édesanyám minden nap azzal, hogy hogyan nézek ki...

90+kg

185cm

F

2020. jan. 2. 22:17
 35/50 anonim ***** válasza:
0%

Tegyél már fel egy képet arc nélkül, mert vagy hazudsz a paramétereidről vagy csak a nyálazást akarod beseperni, mert unatkozol.

De ez így nagyon fura.

2020. jan. 3. 09:18
 36/50 anonim ***** válasza:
91%
34-es, 185 centisen te SEM vagy kover!
2020. jan. 3. 09:37
 37/50 A kérdező kommentje:
35-ös, nem fogok képet felrakni ha megbocsátasz. És nem hazudok, tényleg 165 cm vagyok és 55 kg. Szerintem vagyok elég intelligens 17 éves koromra, hogy ha unatkozok akkor előveszek egy könyvet és olvasok, nem pedig a gyakori kérdéseken írok ki egy kérdést poénból.
2020. jan. 3. 09:45
 38/50 anonim ***** válasza:
91%
Mivel ezt nem lehet elégszer leírni, én os leírom: 17 évesen, 165 cm-vel és 55 kg-al nem vagy kövér.
2020. jan. 3. 10:22
 39/50 anonim ***** válasza:
0%

Mi a fenéért nem teszel ki egy fej nélküli képet?

Hergeled itt a népet.

2020. jan. 3. 12:17
 40/50 A kérdező kommentje:

Azért nem teszek ki képet mert nem akarok. A képek követelése meg a személyi jogok megsértése úgyhogy szálljatok le rólam. Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, mindent megadtam ahhoz, hogy választ kapjak. Érdekes, van aki kép nélkül is tudott normális választ adni.

És nem “hergelem itt a népet”, nem is értem mit értesz ez alatt. Én ezzel a kérdéssel szerintem senkit nem provokáltam.

2020. jan. 3. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!