Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám szerint kövér vagyok,...

Az anyám szerint kövér vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 165 cm magas és 55 kg. Anya meg folyton azt mondogatja nekem hogy dagadt vagyok meg hogy fogyjak le. Én eddig úgy gondoltam nem vagyok kövér de kezdek kételkedni magamban.

Egyébként néptáncolok, de csak hetente egyszer van próba, máshova meg nem tudok menni sportolni, mert így is átlagosan 5 és fél hat között végzek az iskolában és még utána is rengeteget kell tanulnom.

A testvérem is folyton kövérnek nevez, de tőle már megszoktam, tinédzser, folyton veszeledne úgyhogy rá nem is hallgatok. De az nagyon rosszul esik, hogy a saját anyám kövérez le, amikor ő sem vékony és genetikailag sem vagyok az a nádszálvékony, és nem is leszek, mert évekig úsztam, úgyhogy a felsőtestem robosztusabb mint a többi lánynak.

Tudnátok mondani valamit, hogy mit csináljak? Mert már nagyon kétségbeestem.

2020. jan. 2. 16:45
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%

Jesszus, milyen anyák vannak... Lenne egy szép, egészséges gyereke, aki nem anorexiás meg testképzavaros, erre bele akarja taszítani.

Tökéletes a súlyod, szard le őket!

2020. jan. 2. 17:25
 12/50 anonim ***** válasza:
95%

Próbáld meg elengedni, nincs veled baj. Ha kövérnek tart, főzzön egészségesen, mindjárt nem lesz vele(d) baja.

Nekem is mindig mondogatták, ducibb voltam ugyan, de messze nem kövér. Mindenesetre anorexiás lettem, és már azt hallgattam hogy gebe vagyok, senkinek sem fogok tetszeni, ez már csúnya stbstb. Egy ilyen után életemben először lekiabáltam anyámat: "eddig az volt évekig a bajod hogy kövér vagyok, most az, hogy sovány, jó lenne ha eldöntenéd mit akarsz mert így lehetetlen a kedvedre tenni" és rácsaptam az ajtót, elmentem otthonról. A világért bocsánatot nem kért volna, de legalább onnantól nem is csesztetett. Szóval vagy engedd el, vagy alaposan küldd el a kva anyjába aki beszólogat, egyetlen vélemény sem ér annyit, hogy sérüljön az önbizalmad.

2020. jan. 2. 17:26
 13/50 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem vagy kövér. És a néptánc nagyon is komoly testmozgás. És milyen jó fajta! :))
2020. jan. 2. 17:40
 14/50 anonim ***** válasza:
94%
Anyád egy pi**a. Aki ilyet mond a saját gyerekének, azt addig kéne ütni, amíg észhez nem tér.
2020. jan. 2. 17:51
 15/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jan. 2. 17:52
 16/50 anonim ***** válasza:
88%
Anyukád irigy. Valószínűleg öregszik, és irigyli, hogy előtted az élet, csinos vagy stb...
2020. jan. 2. 17:59
 17/50 anonim ***** válasza:
93%
Még,hogy kövér, az anyudnak elment a józan esze.
2020. jan. 2. 18:20
 18/50 anonim ***** válasza:
85%
Anyud milyen alkatú, ha már így froclizik?
2020. jan. 2. 18:25
 19/50 anonim ***** válasza:
95%
Ja, bocs, láttam, hogy nem egy vékonyság... Irigy arra, hogy te még vékony vagy, ennyi...
2020. jan. 2. 18:31
 20/50 anonim ***** válasza:
64%
Egy egész alakos fotó fej nélkül jó lenne, mert lehet az arányaid nem a legszerencsésebbek ezért látszol a tesód mellett teltebbnek.
2020. jan. 2. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!