Miért szebb mindenki szerint mondjuk egy 70 és egy 50 kilós nő közül mindig a vékonyabb? Miért csak az olyan gilisztaknak van férjük? Miért orajuk mondják h szépek mikor az igazi nőknek sokkal szebb az arcuk? Az bezzeg nem számít?
Szép az 50kgs is, a 79kgs is, csak mindenki másnak szép.
50kgs nőkent kikérem magamnak hogy én ugyanúgy igazi nő vagyok mint a nálam teltebbek.
Keserűséget nem kell hordozni magunkban, az sose jo, ha másra vetited a saját problémád.;)
Talán, ha felemelnéd a s..gged, és hozzá fognál mozogni, és egészségesen étkezni, talán rád is fanyalodnának a pasik.
Igaz ugyan, hogy a szépség mindenkinél mást jelent, és rengeteg kövér nő van kapcsolatban, ha ezt nem látod, akkor nagyon vak vagy és szelektív a látásod, azonban még mindig a vékony, formás nőket részesítik előnyben az elhízott zsíros nőknél.
Savanyú a szőlő, mi?
"giliszta"
48 kg-s, vékony, enyhén izmos vagyok, szeretek sportolni. Futásban, erőemelésben úgy lenyomnálak, hogy csak na. Aztán liheghetnél utánam.
Tudod, számomra az egészség a legfontosabb.
Nem igaz, hogy mindenki szerint.
Nekem csak a telt nők jönnek be.
Mert 70 kilós egész nap azt fújja, hogy bezzeg a giliszták! (Tisztelet a kivételnek, mert tényleg vannak sokan, akik nem, de sajnos itt is rengeteg fröcskölődő, rosszindulatú kérdés volt már egy-egy molettebb hölgytől.)
Képzelem, mekkora vonzóerő minden férfinak, hogy egész nap hallhatja, hogyan kritizálsz mindenkit. A Marit, mert ő vékonyabb, a Micinek jobb az autója, de bezzeg Teri álomnyaralást kapott szülinapjára, az a rohadt Anna meg azt a ruhát vette fel, amit te is akartál. Egy főnyeremény lehetsz. Ne a súlyoddal törődj elsősorban, hanem a modoroddal. Nagyon rosszindulatú vagy.
És igen, én is bírom az "igazi" nőket. Mitől vagy igazibb, mint én, meg a nehézkesen összeszedett 43 kilóm? Attól hogy te könnyen megszerezted a
kilóidat, én meg imádkozom, hogy ne menjen lejjebb?
De amúgy elárukok egy titkot: nekem is az van a lábam között, mint neked. Nem mű. Igazi.
Egyébként bírom a fogadd el magad reklámokat is. Fogadd el, ha túlsolyos vagy, az ugye milyen jó, ha meg nem, akkor dögölj meg. Micsoda elfogadás!
Mondok jobbat: fogadd el magad ÉS másokat. Én se írok ki kérdést, hogy "de bezzeg azok a disznók...", mert rohadt nagy bunkóságnak tartom. Nem tudhatom, ki miért olyan, amilyen. Lehet beteg, örökölhette, rossz családi minta, feszült, stb. De ez igaz mind a túlsúlyosakra, mind a vékonyakra. Az is igaz, utóbbinál sokan vannak, akik tettek érte. Ha velük van a baj akkor pedig láthatod, hogy a fentiek ellenére is lehetséges változtatni. Ne ellenséget láss bennük, hanem példát: ő is megcsinálta, nekem is menni fog.
Egyébként nem is értem a logikád. Ha valaki szép, és lefogy, akkor onnantól csúnya az arca? És ha egy ronda nő meghízik, hirtelen szép lesz? Mi van?😂😂
Igazi nő vagyok és 50 kiló.
Röhej, hogy a 70 kilosok simán gilisztazhatnak, míg rájuk meg nem lehet mondani semmit, mint pl. disznó.
Nem szebb egy vékony nő. Az önbizalomhiányos, rosszindulatú, irigy, undok és lusta hárpiák viszont kellenek a francnak. Talán erre keresgélj okokat.
De lehet orvoshoz menni, diétázni, mozogni és csinosra fogyni.
Miért hirdeted azt, hogy te milyen szép vagy dagadtan, ha te se hiszed el?
Majd akkor lesz férjed, ha megérdemled röfi.
Üdv. Egy giliszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!