Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kívánjak-e így boldog szülinapot?

Kívánjak-e így boldog szülinapot?

Figyelt kérdés
Elvált apa vagyok és pár hónapja írtam privát egy-két dörgős sort a volt nejemnek, aki ezt rögtön a lányunknak elküldte. Azóta a lányom nem áll szóba velem és nem is akar látni. Mindenesetre a karácsonyi ajándékot, amit otthon hagytam elvitte. Viszont ki vagyok tiltva minden fórumáról... Tudom, hogy anyagilag szarul áll. Pénzt tudnék küldeni a számlájára.
2019. dec. 30. 14:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha letiltott mindenhonnan és nem akarja veled a kapcsolatot tartani akkor a pénzed se kelljen. Ha fiatal és tanul kapja a gyerektartást és sok boldogságot nekik
2019. dec. 30. 14:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem kap már, elmúlt 21 éves.
2019. dec. 30. 14:43
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Hogy vársz innen korrekt választ, ha semmit nem tudunk. Illetve a Te nézőpontodat, de nem tudjuk milyen hangnemű volt a levél, mivel kapcsolatban küldted a dörgős levelet stb. És ha igaza volt a lányodnak, mert olyan stílust engedtél meg magadnak, vagy olyanba akartál beleszólni, amihez már nincs közöd... ? Tehát ezt mi nem tudhatjuk... ennyiből.
2019. dec. 30. 14:46
 4/20 anonim ***** válasza:
42%

Ne küldj neki.

Aki ilyen szinten megutált, az megérdemli szerinted, hogy segíts neki?

2019. dec. 30. 14:47
 5/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igen.Nemrég veszítette el a munkahelyét.
2019. dec. 30. 14:50
 6/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem kívánj. Küldj neki egy jelképes összeget, vagy ha tudod a címét, akkor egy virágot. Minden veszekedés ellenére mégiscsak a lányod! Lehet ezt a stílust vette át az anyukától és te ezzel a lépéssel tanítod valami másra:)
2019. dec. 30. 14:53
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2019. dec. 30. 14:59
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom honnan veszi itt mindenki,hogy egy felnőtt gyerek kicsit rosszul áll anyagilag akkor rögtön az utált apjára szorul. Tudjuk hogy te ettől fontosnak éreznéd magad és hogy azt hinnéd ezzel a lányod a lekötelezetteddé válik. De megoldja nélküled is, pláne hogy ott van neki az anyja. Én is sokszor álltam szarul anyagilag és mivel az apám világ életében egy munkakerülő csöves volt, nem id tudott volna adni akkor se elfogadtam volna. De nem fogadtam volna el akkor se ha milliomos lett volna. És lám, még élek, nem haltam éhen, nem a híd alatt alszom, sőt még netem is van, tudod ide írogatni.
2019. dec. 30. 15:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát van még 2 hetem eldönteni, de jó olvasni a tanácsokat. Köszi!
2019. dec. 30. 15:10
 10/20 anonim ***** válasza:
33%
Persze, nem vele vesztél össze,hanem az anyjával. Ettől függetlenül amúgy jobb lenne az utóbbival is rendezni a helyzetet.
2019. dec. 30. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!