Anyukám kidobta a "Boldog Szülinapot! " rajzomat. Miért?
Régebben volt a szülinapja, de kitette a hűtőre, és ott volt. De most látom, hazajött anyukám, és mentem a konyhába megölelni, erre látom, hogy a szemetesben van a rajzom. Véletlen tuti nem került bele. Nem szerettem volna kellemetlen,kínos szituációba keveredni, ezért nem kérdeztem meg miért van ott, csak bementem a szobámba.
Nem vagyunk egyáltalán összeveszve, ő se mérges rám, én se rá, szeretettel közeledünk egymás felé, szeretjük egymást. De akkor miért volt a kukában a rajz? A családból más nem dobhatta ki, mert mielőtt anyu hazaért még a hűtőn volt a rajzom. Annyira szomorú lettem, és nem értem. Szerintetek??? Felpontozom azt, aki normálisan válaszol!
Lehet nem tartotta annyira szépnek, csak nem gondolt bele hogy megbántott vele.
Az én ovis gyerekem meglátta hogy kidobtam az elszáradt gerberát amit anyák napján kaptam tőle, kivette a kukából és visszaadta nekem. "Anya! de hát ez a te anyák napi virágod! Beleesett a kukába. " Nagyon meghatódtam hogy számon tartja , mert az oviban olyan volt mintha csak a nevelők kényszerére hozták volna oda a virágot. Amikor visszakaptam tőle a szétszáradt virágot sokkal jobban melengette a szívem mint amikor még friss volt. Mai napig megvan.
rendben, köszönöm a válaszokat, meg fogom kérdezni.
A hatos válaszírónak pedig üzenném hogy egyáltalán nem kamu kérdés, ha kamu lenne, miért írnám ki?
A többieknek pedig tényleg köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!